Skip To Content
Home

Schakel over naar een elektrisch bedrijfsvoertuig en krijg tot 15.000 euro* premie

 

LEV LCV PREMIUM

Net als Opel zet Brussel volledig in op groene mobiliteit. Onze hoofdstad wil terecht evolueren naar een volwaardige lage emissie zone. Om Brusselse bedrijven aan te moedigen om mee op de elektrische kar te springen, introduceert de stad LEZ-premies tot maar liefst 15.000 euro*. Daarom is het nu het moment om over te schakelen op elektrische bedrijfswagens.

 

PRAKTISCH EN FLEXIBEL? DAT IS DE COMBO-E.

De nieuwe Combo-e combineert een 100% elektrische aandrijving met een maximaal gebruiksgemak. Hij is royaal vanbinnen en compact langs buiten. Bovendien maak je met de Combo-e zonder tussentijds laden al met gemak een rit tot 280 km**.

 

OPEL VIVARO-E: BESTELWAGEN ZONDER UITSTOOT.

De nieuwe en 100% elektrische Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven en zelfstandig ondernemers die emissievrij willen rijden, zonder in te boeten aan praktisch gemak. Met keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km** is dit de perfecte bestelwagen voor de stad en daarbuiten.

 

VEELZIJDIGHEID TROEF MET DE MOVANO-E.

Wat je ook moet vervoeren, de Movano-e biedt altijd de perfecte oplossing. En nu is die oplossing er ook nog eens elektrisch. Met zijn rijbereik tot 224 km** is hij niet alleen je ideale compagnon de route, maar is hij nu ook nog eens fiscaal interessant.

 

EEN EXTRA PREMIE OP JE LAADPAAL.

Wie in Brussel overschakelt naar elektrisch rijden kan niet enkel profiteren van een LEZ-premie tot 15.000 euro, maar krijgt bovendien nog een extra premie tot 1000 euro op een laadpaal.* Een betere deal ga je vandaag niet maken.

 

 * Meer info over de LEZ-premie op https://economie-werk.brussels/premie-lez

 ** De autonomie is bepaald volgens de World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP) volgens de normen R (EC) Nr. 715/2007, R (EU) Nr. 2017/1153 en R (EU) Nr. 2017/1151. De werkelijke actieradius kan variëren onder dagelijkse omstandigheden en is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder persoonlijke rijstijl, routekenmerken, buitentemperatuur, gebruik van verwarming, airconditioning en voorconditionering.