Overzicht

Nieuwe Movano

VANAF € 28.149  excl. BTW

De nieuwe Movano combineert de hoge kwaliteit van Opel en de ongekend praktische eigenschappen waar hij bekend om staat, met een ruimere keuze uit varianten dan ooit, een nieuw robuust design, geavanceerde assistentiesystemen en een hoger maximaal laadvermogen. Daarmee biedt de nieuwe Opel Movano de perfecte oplossing voor elke transporttaak.

DISCOVER THE MOVANO VARIANTS.

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE MOVANO

HIGHLIGHTS

Flexibiliteit, comfort, capaciteit, kracht.

PROFESSIONELE VEELZIJDIGHEID.

De varianten van de nieuwe Movano.
De nieuwe Movano is gemaakt om voor elk bedrijf de beste transportoplossing te bieden en net zo hard te werken als jij. Hij is beschikbaar in vier lengtes, drie hoogtes en een groot aantal varianten, waaronder de Gesloten Bestel en de Chassis Cabine, beide met zowel enkele als dubbele cabine, en de Platform Cabine. Daarnaast zijn af-fabriek diverse praktische conversies leverbaar, zoals de Kipper en Open Laadbak. Wat je bedrijf ook onderneemt, de Movano is je ideale partner.

ROYALE WERKRUIMTE.

De cabine van de nieuwe Movano.
De cabine van de Movano heeft een nieuwe inrichting gekregen, die nog beter dan voorheen is ingesteld op de behoeften van de professionals die erin rijden. Naast geoptimaliseerd comfort en veel bewegingsruimte voor bestuurder en twee passagiers, plus vier passagiers achterin in de versie met dubbele cabine, is de Movano een compleet uitgerust mobiel kantoor met de geavanceerde connectiviteit van OpelConnect. Uitgebreide assistentiesystemen, zoals de automatische noodrem-assistent, dodehoekwaarschuwing en Lane Departure Warning maken je dagelijkse ritten veiliger en minder vermoeiend.

PERFECT VOOR ELKE KLUS.

De capaciteit van de nieuwe Movano..

De nieuwe Opel Movano biedt praktische oplossingen voor elk modern bedrijf. Met een laadvermogen tot 2,1 ton, een totaal voertuiggewicht (GVW) tot 4 ton1 en een laadruimte tot 17 m3 gaat hij geen uitdaging uit de weg. Daarbij valt de Movano op door zijn grote stabiliteit, geweldige rij-eigenschappen en praktische inrichting van de laadruimte, die er garant voor staan dat deze krachtpatser elke lading veilig op zijn bestemming brengt.

 

1 Laadvermogen van 4 ton alleen verkrijgbaar in combinate met de Movano-e.

BETROUWBARE WERKKRACHT.

De motoren van de nieuwe Movano.
De nieuwe Movano is ongekend efficiënt. Zijn krachtige 2.2-liter turbodieselmotoren, die voldoen aan de Euro 6d-norm, bieden dankzij lage wrijving een uitstekend brandstofrendement, terwijl ook de CO2-uitstoot voorbeeldig laag is. Ze combineren een hoog koppel bij lage toerentallen met lage bedrijfskosten.

AANBOD.

LOREM IPSUM DOLOR SET AMET.

Lorem ipsum dolor set amet. Lorem ipsum dolor set amet.

ONDERHOUDSABONNEMENT.

LEKKER DUIDELIJK.

Opel introduceert het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement. Het grote voordeel van dit abonnement? Het is lekker duidelijk! Je weet namelijk precies waar je financieel aan toe bent met het onderhoud van jouw nieuwe Opel. TOON MEER TOON MINDER

ABONNEMENT 1.

Het basispakket is de Verlengde Garantie. De fabrieksgarantie op je nieuwe Opel wordt dan met 1,2 of 3 jaar verlengd. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden.

ABONNEMENT 2.

Het basispakket kun je uitbreiden met Onderhoud. Daar vallen alle onderhoudsbeurten onder die in het onderhoudsboekje zijn voorgeschreven. Met alle controles die daarbij horen. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden. TOON MEER TOON MINDER

ABONNEMENT 3.

De Verlengde Garantie + Onderhoud kun je als je wilt uitbreiden met Slijtage. Versleten onderdelen die vervangen moeten worden zoals de remblokken, ruitenwissers etc. zijn dan in je pakket opgenomen.
 • LEKKER DUIDELIJK.

  Opel introduceert het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement. Het grote voordeel van dit abonnement? Het is lekker duidelijk! Je weet namelijk precies waar je financieel aan toe bent met het onderhoud van jouw nieuwe Opel.
 • Opel, FlexCare, Service Inspection

  ABONNEMENT 1.

  Het basispakket is de Verlengde Garantie. De fabrieksgarantie op je nieuwe Opel wordt dan met 1,2 of 3 jaar verlengd. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden. 
 • Opel, FlexCare, Verlengde Garantie

  ABONNEMENT 2.

  Het basispakket kun je uitbreiden met Onderhoud. Daar vallen alle onderhoudsbeurten onder die in het onderhoudsboekje zijn voorgeschreven. Met alle controles die daarbij horen. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden. 
 • Opel, FlexCare, Premium

  ABONNEMENT 3.

  De Verlengde Garantie + Onderhoud kun je als je wilt uitbreiden met Slijtage. Versleten onderdelen die vervangen moeten worden zoals de remblokken, ruitenwissers etc. zijn dan in je pakket opgenomen.

ONTDEK MEER.