Overzicht

ACTUELE SERVICE-AANBIEDINGEN

Safety check

Kom nu langs voor de Opel Safety check. Wij controleren je auto op 36 cruciale punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van je auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen. De Safety check kost slechts €19,95 of gratis voor MyOpel leden en is inclusief het vullen van vloeistoffen tot 1 liter.

Aircocheck

We gaan langzaam de lente tegemoet. Het seizoen van langer licht, aangename temperaturen en de natuur die in beweging komt. En zodra de lente in aantocht is, wordt het tijd voor de bekende voorjaarsschoonmaak. Wij gaan je daarbij helpen! Niet bij een opgeruimd huis, wel bij een frisse, schone auto. Zo kan jij maximaal genieten in jouw Opel!

Schadeherstel

Schade? Vakkundig en snel hersteld bij Opel.

Het herstel van schade is specialistenwerk, dat jij met een gerust gevoel kunt toevertrouwen aan de Opel dealer. Daar kennen ze jouw Opel van A tot Z, beschikken ze over exact het juiste gereedschap en gebruiken ze Opel onderdelen. Zo ben je er zeker van dat uw auto na reparatie volledig voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidseisen van Opel.

Profiteer van persoonlijke aanbiedingen

Meld je aan bij myOpel en ontvang aanbiedingen die speciaal op jou afgestemd zijn en een herinnering als het tijd is voor onderhoud.

CONTROLES

OPEL SAFETY CHECK.

VEILIG DE WEG OP.

Gaat u op vakantie, een (lang) weekend weg of heeft uw auto juist langdurig stilgestaan? Het is dan belangrijk om te weten hoe het met de conditie en veiligheid van uw Opel is gesteld. Kom nu langs bij de Opel dealer voor de Zomercheck. Uw Opel wordt dan op 36 cruciale punten gecontroleerd. De Zomercheck kost slechts €19,95 en is voor MyOpel leden zelfs gratis, inclusief het vullen van vloeistoffen tot 1 liter.

OPEL RUITENWISSER CHECK.

GRATIS CONTROLE VAN UW RUITENWISSERS

Goed wissende ruitenwissers zijn van groot belang voor uw veiligheid. Niets is bovendien irritanter dan klapperende ruitenwissers, vegen en strepen over uw voorruit.

OPEL AIRCO-CHECK.

EEN GEZOND KLIMAAT IN UW AUTO!

 

Zorg dat uw airconditioning optimaal functioneert en voorkom nare geurtjes in uw auto. Kom langs bij uw Opel dealer voor een gratis vrijblijvende controle of airco-onderhoud voor een scherpe prijs.

OPEL APK-VOORDEEL.

VANAF € 19,95 ALL-IN!

 

De Opel dealer voert uw APK snel, vakkundig én voordelig uit. Voor een vaste all-in prijs het gehele jaar door.

PROFITEER VAN ALLE VOORDELEN VAN MYOPEL!

Meld u aan en download de app.

24/7 toegang tot uw persoonlijke Opel-omgeving

 

  • Exclusieve aanbiedingen voor jou en je Opel
  • Een herinnering als het tijd is voor onderhoud
  • Online een werkplaatsafspraak maken of een vraag aan de Opel dealer stellen
  • Overal de dichtstbijzijnde Opel dealer vinden
  • Toegang tot de OnStar diensten
  • Alle informatie over jouw Opel overzichtelijk op een rij

Altijd binnen handbereik

Ga naar www.myOpel.nl
Registreer je gratis en bevestig uw account
Download de myOpel app