Overzicht

Crossland X

VANAF € 20.999 

Tijdens werktijd, voor ontspanning, een rit met het gezin, noem maar op. De robuuste Crossland X is er klaar voor dankzij zijn grote flexibiliteit, toonaangevende innovaties en stoere SUV-design! Stel hier samen.

Door de unieke mix van functionaliteit, wendbaarheid en sportieve elegantie is de Opel Crossland X de ideale auto voor in de stad en ook heel comfortabel voor langere ritten: een compacte allrounder. Stel hier samen.

U kunt de veelzijdige Crossland X ook voor een vast bedrag per maand rijden met Opel Private Lease. Alle kosten zijn in het maandbedrag inbegrepen, alleen de brandstof betaalt u zelf. Ontdek meer.

GALERIJ.PRIVATE LEASE & BESTEL ONLINE
Nu met € 10/mnd korting. 

Wil jij een vast bedrag per maand zodat jij zorgeloos kan rijden? Met Opel Private Lease heb je geen overwachte kosten en geen geregel, maar wel veel gemak en zekerheid.

Bovendien bestel je jouw nieuwe Opel in combinatie met Private lease tegenwoordig eenvoudig online via onze configurator. Én nu tijdelijk met € 10 korting per maand bij een online bestelling. Dat is maar liefst € 600 voordeel bij een Private Lease contract van 60 maanden. Dus stel snel jouw droomauto samen en bestel 'm direct vanuit jouw luie stoel thuis.

WIJ ADVISEREN EN INSPIREREN JE GRAAG, ONLINE OF BIJ JE THUIS.

Je nieuwe auto wil je natuurlijk het liefst zien, voelen én ervaren. Helaas kunnen wij je op dit moment niet ontvangen in onze showrooms voor niet-zakelijke afspraken, maar we blijven je natuurlijk wél graag adviseren en inspireren als het om een nieuwe Opel gaat. Ontdek de mogelijkheden om in contact te komen en je te laten adviseren over je nieuwe Opel.

 

 

AANBOD.

GRATIS + PAKKET.

Als je in de markt bent voor een nieuwe auto wil je er natuurlijk een die van alle gemakken voorzien is. Dat kan nu extra voordelig met een Crossland X uit voorraad met gratis + pakket. 

VISUALIZER.

ONTDEK MEER.

EIGENSCHAPPEN NIEUWE CROSSLAND X
Ontdek alles wat de nieuwe Crossland X u te bieden heeft. 
ONTDEK MEER
VOORRAAD
Stap nu in een Crossland X uit voorraad en rijd direct weg.
 
BEKIJK VOORRAAD
ACCESSOIRES
Personaliseer uw Crossland X volledig naar wens en smaak. 
BEKIJK ACCESSOIRES