Overzicht

Crossland Nieuw

VANAF € 21.999 

PRACTICAL BEAUTY.

Prachtig én praktisch, de nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen. Gemaakt om in te leven.

EEN CROSSLAND MET HET VOORDEEL VAN THE BIG EVENT? ONTDEK DE CROSSLAND X UIT VOORRAAD.

Het is weer tijd voor The Big Event en dat betekent ongekend veel voordeel. 
Tijdens The Big Event rijdt je extra voordelig in een nieuwe Crossland X uit voorraad. Want van 12 t/m 17 april  krijg je op alles wat rolt of rijdt tot 2000 euro extra inruilwaarde plus een tank- of laadpas van 500 euro, én 250 euro gratis accessoires.

Bij aankoop van een nieuwe Crossland uit voorraad ontvang je ook een gratis + pakket zodat jouw nieuwe Crossland X van alle gemakken voorzien is.

Nog meer profiteren? Doe dan mee met onze verdubbelaar en maak dagelijks kans om je extra inruilwaarde te verdubbelen naar max. €4000.

STIJL EN INHOUD.

Het design van de nieuwe Crossland is niet alleen verfijnd maar ook bijzonder praktisch. Met het stoere SUV design en zeeën van ruimte is de nieuwe Crossland perfect voor al je dagelijkse ritten.

IDEAAL VOOR ELKE RIT.

De nieuwe Crossland ziet er niet alleen goed uit, hij voelt ook goed. Het interieur is ontworpen om in jouw leven te passen, met hoge zit en zeeën van ruimte is de nieuwe Crossland ideaal voor korte tripjes en lange ritten.

COMFORTABEL EN VEILIG.

De nieuwe Crossland biedt meer dan alleen maar mooie looks. Innovatieve assistentiesystemen zoals Lane Departure Warning, Forward Collision Alert en het optionele Head-up Display maken elke rit nog veiliger en comfortabeler.

 

WIJ ADVISEREN EN INSPIREREN JE GRAAG, ONLINE OF BIJ JE THUIS.

Je nieuwe auto wil je natuurlijk het liefst zien, voelen én ervaren. Gelukkig mogen we je weer op afspraak ontvangen in onze showroom. Maar wil je liever nog niet langskomen? Ook op afstand blijven we je graag adviseren en inspireren als het om een nieuwe Opel gaat. Daarom zijn er tal van mogelijkheden om met Opel in contact te komen en je te adviseren op afstand of bij jou thuis. Wil jij profiteren van The Big Event? Maak dan snel een afspraak hoe en waar jij wilt.

GALERIJ.

EXTERIEUR
De Crossland is gemaakt om jouw actieve leven gemakkelijker en leuker te maken. Met zijn stoere SUV-design en compacte afmetingen steelt hij overal de show.
 
GS-LINE
Voor liefhebbers van sportieve looks is de nieuwe Opel Crossland nu ook leverbaar als GS-Line met onder meer zwarte 16-inch lichtmetalen wielen, een zwart dak, een kenmerkende rode streep langs de daklijn, LED-achterlichten en dakrails. Daarmee onderscheidt de compacte SUV zich nadrukkelijk van de concurrentie. 
OPEL VIZOR
De nieuwe Crossland is de eerste bestaande Opel die het nieuwe familie gezicht ontvangt. De Opel Vizor bedekt gehele breedte en integreert grille en koplampen. De koplampen vormen samen met de grille de horizontale lijn. Beide lijnen snijden elkaar precies bij het merklogo 

Houd mij op de hoogte.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste het laatste nieuws over de nieuwe Crossland te ontvangen.