Overzicht

Nieuwe Grandland

VANAF € 34.999 

De nieuwe Opel Grandland overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, iconische Vizor, ultiem rustige interieur met het volledig digitale Pure Panel, dynamische en toch zuinige benzine- en dieselmotoren en innovatieve technologie zoals het Night Vision-camerasysteem en IntelliLux LED® Pixel koplampen.

GRENSVERLEGGEND. DE NIEUWE GRANDLAND.

LIEVER HYBRIDE RIJDEN?

Ontdek het beste van twee werelden, zonder compromissen, met de nieuwe Grandland Hybrid.

ONGEKEND VOORDEEL TIJDENS THE BIG EVENT

Het is weer tijd voor The Big Event. Dé grote inruilsensatie bij Opel en dat betekent ongekend veel voordeel voor jou! Alleen tijdens The Big Event krijg je namelijk op alles wat rolt of rijdt tot € 2.000 extra inruilwaarde plus een tank-of laadpas van € 500 én € 250 gratis accessoires. En kies je voor een nieuwe Opel uit de actuele voorraad, dan profiteer je van nóg meer voordeel.

 

€ 2.000 = € 4.000
En er is meer! Bereken eenvoudig je inruilwaarde en geef aan dat je kans wilt maken op de verdubbelaar. Wie weet heb je nog meer geluk en verdubbelen we jouw inruilwaarde van € 2.000 naar een maximaal bedrag van € 4.000. Tijdens The Big Event wordt er dagelijks een winnaar geselecteerd. Doe dus ook mee en win eenvoudig door je inruilwaarde te berekenen. 

CUSTOMIZE YOUR GRANDLAND. 

HIGHLIGHTS.

GRENSVERLEGGEND DESIGN

Deze crossover is in alle opzichten anders dan andere. Met Opel’s iconische Vizor en een sterk en puur nieuw design straalt de nieuwe Grandland één en al kracht uit, terwijl hij tegelijk verfijnd en elegant oogt. Zijn innovatieve technologie staat garant voor een enorme dosis rijplezier - welk avontuur je ook aangaat.

INNOVATIEF EN UITNODIGEND

De nieuwe Grandland is voorzien van het volledig digitale Pure Panel, waarop op elk moment precies de informatie wordt weergegeven die je nodig hebt, zodat je niet onnodig wordt afgeleid. En ook het compleet nieuwe interieur met AGR-gecertificeerde ergonomische comfortstoelen1 met premium Alcantara-bekleding maakt in één oogopslag duidelijk dat de Grandland geen doorsnee crossover is.

1 Beschikbaarheid afhankelijk van het uitrustingsniveau. Gecertificeerd door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugdeskundigen "Aktion Gesunder Rücken e.V." (AGR), die normen opstelt voor rugvriendelijk design.

GEWELDIGE RIJERVARING

De geavanceerde assistentiesystemen van de nieuwe Opel Grandland, zoals Night Vision en IntelliLux LED® Pixel Lights-koplampen, zorgen dat je in elke situatie ontspannen kunt rijden. Krachtige en zuinige benzine- en dieselmotoren en een geavanceerde 8-traps automaat staan garant voor een soepel rijgedrag en dynamische prestaties. Wat je favoriete rijstijl ook is, in de Opel Grandland kun je je hart ophalen.

AANBOD.

ONTDEK DE GRANDLAND X UIT VOORRAAD

Ontdek een Grandland X of Grandland X Hybrid uit voorraad en rijd direct weg.

ONTDEK MEER

EIGENSCHAPPEN VAN DE GRANDLAND
Ontdek alles wat de nieuwe Grandland te bieden heeft.  
LEES MEER
OPEL PRIVATE LEASE
Rijd jouw droomauto voor een vast laag maandbedrag. 
LEES MEER
STEL SAMEN
Stel de auto van je dromen samen in onze configurator. 
LEES MEER

BLIJF OP DE HOOGTE.

ONTVANG ALS EERSTE ALLE UPDATES OVER DE NIEUWE GRANDLAND.

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de nieuwe Grandland.