Elektrische Services

SIMPLY ELECTRIC.

Opel maakt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar. Het wordt net zo eenvoudig als een smartphone gebruiken. En om het nóg gemakkelijker te maken om over te stappen, introduceert Opel speciale diensten voor elektrisch rijden.

ELEKTRISCH RIJDEN MET THE BIG EVENT

Het is tijdens The Big Event extra voordelig om weg te rijden in een gloednieuwe Grandland X Hybrid of Corsa-e.
Alléén tijdens The Big Event krijg je op alles wat rolt of rijdt tot € 2.000 extra inruilwaarde plus een tank- of laadpas van € 500, én € 250 gratis accessoires.

Verdubbelaar
Nog meer profiteren? Doe dan mee met onze verdubbelaar en maak dagelijks kans om je extra inruilwaarde te verdubbelen naar max. € 4.000.

Liever leasen?
Tijdens The Big Event kun je ook profiteren van extra scherpe all-in maandbedragen op je nieuwe Private Leasecontract.

 

OPLADEN.

Zowel thuis als onderweg is het opladen van uw elektrische auto kinderspel. Uw Opel dealer helpt u het oplaadstation te kiezen dat het beste bij uw situatie en gewenste dagelijkse rijbereik past.
THUIS OF OP UW WERK OPLADEN.
Wij bieden diverse oplaadsystemen om uw elektrische auto gemakkelijk thuis of op het werk op te laden. 
ONTDEK MEER
OPLADEN BIJ EEN OPENBAAR LAADPUNT.
Profiteer van flexibiliteit en gemak. Free2Move Services bieden u toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpunten in heel Europa.* 
ONTDEK MEER.

MOBILITEITSDIENSTEN.

Opel biedt diverse diensten die uw mobiliteit ondersteunen, bijvoorbeeld door u te helpen de beste route te plannen en oplaadpunten te vinden.
RITPLANNER.
Geen stress meer dat u uw bestemming niet kunt bereiken. De ritplanner helpt u om uw rijbereik te optimaliseren en de  meest efficiënte route te kiezen. 
ONTDEK MEER

INZICHT & CONTROLE.

Opel Connect biedt speciale functies die elektrisch rijden nog gemakkelijker en efficiënter maken. Met handige tips om uw rijbereik te vergroten en op afstand bediende functies om onder meer het opladen te controleren en de temperatuur in uw auto te regelen.
COACHING TIJDENS HET RIJDEN.
Handige aanwijzingen helpen u om uw rijbereik te vergroten en optimaal zuinig te rijden. U ziet bovendien hoe goed u presteert in vergelijking met andere bestuurders van elektrische auto's. 
ONTDEK MEER
HANDIG EN EFFICIËNT.

Rijd optimaal zuinig én vergroot uw rijbereik. Opel Connect biedt speciale functies om uw e-mobiliteit te ondersteunen en te optimaliseren:

  • Tips om het rijbereik van uw elektrische auto te vergroten;
  • Actuele cijfers tijdens het rijden;
  • Oplaadstatus via uw smartphone;
  • Uw prestaties in vergelijking met andere bestuurders.

 

 
ONTDEK MEER

ONDERHOUD & GARANTIE

De experts bij de Opel dealer houden uw elektrische auto in topconditie, zodat u jaar in jaar uit zorgeloos kunt rijden en uw auto zijn waarde behoudt. Profiteer van aantrekkelijk geprijsde onderhoudsabonnementen en een ruime garantie op de batterij.
ONDERHOUDSABONNEMENT.
Goed nieuws: elektrische auto's hebben minder bewegende motoronderdelen dan brandstofauto's. Dat betekent minder onderhoudskosten. Met een speciaal onderhoudsabonnement voor elektrische auto's bent u bovendien verzekerd van de beste zorg tegen aantrekkelijke tarieven.  
GARANTIE OP DE BATTERIJ.

Op de batterij van al onze elektrische auto's geven wij acht jaar of 160.000 km* garantie op behoud van ten minste 70% van de oorspronkelijke capaciteit. Op verzoek stellen we daarnaast een certificaat voor u op, waarop de oplaadcapaciteit van de batterij op dat moment vermeld staat, zodat u uw elektrische auto gemakkelijker kunt verkopen.

 

* Afhankelijk van wat het eerste bereikt wordt.

 

KLAAR OM U TE HELPEN.

Dankzij onze gespecialiseerde Klantenservice Elektrisch Rijden en 24/7 Pechhulp kunt u zorgeloos elektrisch rijden. Waar u ook onderweg bent in Europa, wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.
KLANTENSERVICE ELEKTRISCH RIJDEN.
De medewerkers van onze Klantenservice Elektrisch Rijden kunnen u alles vertellen over 100% elektrische auto's en plug-in hybrides. Ze beantwoorden uw technische vragen, helpen u om een oplaadpunt te vinden en geven informatie over onderhoud en service.  
24/7 PECHHULP
In een groot aantal Europese landen kunt u rekenen op hulp bij pech onderweg. 24 uur per dag, alle dagen van het jaar. Onderdeel van deze dienst is dat uw auto bij pech alleen naar een erkende dealer gesleept wordt en dat wij u de weg kunnen wijzen naar een dealer van Groupe PSA met een oplaadpunt. 
Wat zijn AC en DC?
Terwijl uit een huishoudelijk stopcontact wisselstroom (AC) komt, kunnen apparaten met een ingebouwde batterij alleen met gelijkstroom (DC) worden opgeladen. Dat geldt ook voor elektrische auto's. 
LEES MEER
De elektromotor: zo werkt hij.
Wilt u weten hoe de motor van de toekomst werkt? Ontdek hoe elektriciteit gebruikt wordt om de wielen te laten draaien en waarom elektrische auto's zo ongelooflijk dynamisch rijden. 

 
LEES MEER
Elektrisch rijbereik.
De tijd waarin elektische auto's alleen gechikt waren voor korte ritjes, zijn voorgoed voorbij. De nieuwe Corsa-e rijdt bijvoorbeeld tot 337 km** (WLTP) zonder tussentijds op te laden. Maar wat betekent die theoretische waarde in de praktijk?
 
LEES MEER
Vergroot uw rijbereik.
Er zijn veel factoren die van invloed zijn op het rijbereik van uw auto. Vooral uw rijstijl speelt een belangrijke rol. Ontdek hoe u verder kunt rijden.
 
LEES MEER
Belangrijke feiten over de batterij.
De batterijen vormen het kloppende hart van een elektrische auto. Daar wilt u dus dag in dag uit voor 100% op kunnen vertrouwen. Lees meer over het opladen, de garantie en renovatie. 
 
LEES MEER
BEV, PHEV, E-REV? Wat is het verschil?
Elektrisch rijden kan op verschillende manieren. Wij leggen u graag uit hoe het zit en welke maniere van elektrisch rijden Opel aanbiedt.  
LEES MEER
De kosten van elektrisch rijden.
Dankzij overheidssubsidies en lage gebruikskosten zult u merken dat elektrisch rijden op de lange duur bijzonder voordelig is. Dat maakt het extra aantrekkelijk om een elektrische auto te kopen of te leasen. 
LEES MEER
Subsidie op elektrische personenwagens.
Lees alles over mogelijke subsidies die elektrisch rijden nog aantrekkelijker kunnen maken. 
LEES MEER
Subsidie op elektrische bedrijfswagens.
Lees alles over een subsidie tot € 5.000 op elektrische bedrijfswagens. 
LEES MEER

DE 10 SERVICEBELOFTEN VOOR UW ELEKTRISCHE OPEL.

Bij aankoop van een nieuwe elektrische Opel kunt u rekenen op uitmuntende service. Lees hieronder onze 10 servicebeloften:
8 JAAR OF 160.000 KM GARANTIE OP DE BATTERIJ

OPEL PECHHULP

Zorgeloos rijden, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

e-EXPERT CENTER

Bij onze experts is uw auto in goede handen. Bovendien kunnen zij al uw vragen over de auto beantwoorden.

e-SERVICE

Alle onderhoudswerkzaamheden zijn inbegrepen gedurende 6 jaar of 180.000km*.

GECERTIFICEERDE OPLAADSYSTEMEN

Een compleet assortiment van Wallboxen, geïnstalleerd door erkende installatiebedrijven.

MOBILITEITSOPLOSSING

U krijgt altijd een mobiliteitsoplossing aangeboden.

PRODUCTVERBETERINGEN

Zodat u altijd optimaal van het rijden kunt genieten.

UW AUTO WORDT BIJGELADEN

Bij ieder bezoek voor regulier onderhoud.

ONLINE EEN AFSPRAAK MAKEN

U kunt online een afspraak maken voor de werkzaamheden aan uw auto.

UW AUTO GEWASSEN NA ELK ONDERHOUD OF REPARATIE
* niet van toepassing op leasecontracten, hybrideauto’s en Ampera-e.

OPEL DIENSTEN VOOR ELEKTRISCH RIJDEN.

Als u een van de elektrische modellen van Opel koopt, ondersteunen wij u met uitgebreide diensten om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo weet u zeker dat u zich geen zorgen hoeft te maken over opladen en uw rijbereik.

THUIS OF OP UW WERK OPLADEN.
Opel biedt diverse oplaadsystemen om uw elektrische auto gemakkelijk thuis of op het werk op te laden. Uw Opel dealer kan u bovendien helpen om een installateur te vinden die u verder kan adviseren en uw oplaadstation vakkundig kan installeren. 
LEES MEER ONZE PARTNER HELPT U GRAAG
OPLADEN BIJ EEN OPENBAAR LAADPUNT.
Profiteer van flexibiliteit en gemak. Free2Move Services bieden u toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpunten in heel Europa.
 
LEES MEER
EFFICIËNT PLANNEN EN RIJDEN.

Dankzij de ritplanner* van Free2Move hoeft u geen ingewikkelde rekensommetjes te maken om uw ritten efficiënt te plannen. Op basis van de resterende batterijcapaciteit en uw historische rijstijl berekent de ritplanner de optimale route naar één of meer bestemmingen en geeft aan waar u uw auto tussentijds kunt opladen, inclusief de kosten van het opladen bij openbare laadpunten. Deze informatie kan naar het gekoppelde navigatiesysteem worden verzonden en worden weergegeven op het infotainment-scherm.

 

* Beschikbaar in combinatie met de laadpas; er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

 
LEES MEER
OP AFSTAND BEDIENDE e-FUNCTIES.
U wilt het oplaadschema veranderen? Uw auto voor u instapt opwarmen of afkoelen? Het kan allemaal eenvoudig met uw smartphone!
 
LEES MEER
OPEL ONDERHOUDSABONNEMENTEN VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S.
Goed nieuws: elektrische auto's hebben minder bewegende motoronderdelen dan brandstofauto's. Dat betekent minder onderhoudskosten. Met een Opel onderhoudsabonnement voor elektrische auto's bent u bovendien verzekerd van de beste zorg tegen aantrekkelijke tarieven.  
GARANTIE OP DE BATTERIJ.
Op de batterij van al onze elektrische auto's geven wij acht jaar of 160.000 km garantie op behoud van ten minste 70% van de oorspronkelijke capaciteit. Wij geven u bovendien op verzoek een certificaat waarop de oplaadcapaciteit van de batterij op dat moment vermeld staat, zodat u uw elektrische auto gemakkelijker kunt verkopen. 
KLANTENSERVICE ELEKTRISCH RIJDEN.
Opel heeft een speciale klantenservice voor eigenaars van een elektrische auto (volledig elektrisch of hybride). De deskundige medewerkers bieden algemene ondersteuning en advies, helpen u om een oplaadpunt te vinden en geven informatie over onderhoud en service. 
24/7 PECHHULP.

In een groot aantal Europese landen* kunt u rekenen op hulp bij pech onderweg. 24 uur per dag, alle dagen van het jaar. Onderdeel van deze dienst is dat uw auto bij pech alleen naar een erkende dealer gesleept wordt en dat wij u de weg kunnen wijzen naar een dealer van Groupe PSA met een oplaadpunt.

 

* Klik hier voor een lijst met alle landen waar deze dienst beschikbaar is. 

 

* Alle diensten zullen naar verwachting vanaf najaar 2019 beschikbaar zijn.

 

** Het gegeven rijbereik is voorlopig en is berekend volgens de WLTP-testprocedure, in overeenstemming met de richtlijnen R (EC) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). De Europese typegoedkeuring en het certificaat van conformiteit zijn nog niet beschikbaar. De uiteindelijke cijfers kunnen afwijken van de hier gegeven cijfers. Het rijbereik in de dagelijkse praktijk is onder meer afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, de weg- en verkeersomstandigheden, de buitentemperatuur, het gebruik van verwarming/airconditioning/voorverwarming.

 

1 Beschikbaar in combinatie met de ritplanner, tegen aanvullende kosten.

 

2 Beschikbaar in combinatie met de laadpas, tegen aanvullende kosten.