HET OPLAADSYSTEEM DAT BIJ U PAST.

De meeste mensen rijden gemiddeld niet meer dan 60 km per dag. Voor die afstand kunt u uw elektrische auto gemakkelijk 's nachts via een normaal stopcontact (2,3 kW) thuis opladen. Wilt u grotere afstanden rijden en/of sneller opladen? Dan is een thuislaad-station, ook wel Wallbox genoemd, een goede oplossing.

 

Praktisch en veelzijdig: de universele laadkabel.

De universele laadkabel (mode 2) van Opel is geschikt om op te laden aan een normaal huishoudelijk stopcontact, publieke laadpalen en aansluitpunten met een verhoogd voltage. Alle elektrische auto's van Opel worden geleverd inclusief deze laadkabel.

 

Maximaal gemak thuis: de Wallbox. 

Een Wallbox (wandlader) kan zowel thuis als op uw werk geïnstalleerd worden, afhankelijk van de elektrische installatie ter plaatse. Een vergunning hiervoor is eenvoudig te verkrijgen, omdat hiervoor een Europese richtlijn is opgesteld. 

 

Slim opladen: de Smart Wallbox.

Wilt u uw Wallbox met meerdere mensen delen? Of wilt u maximaal inzicht in kosten en gebruik? Dan is de Smart Wallbox, die verbonden is met het internet, een uitstekende optie. Via een app kunt u het laadproces aansturen en alle informatie over energiegebruik en laadstatus in één oogopslag zien.

 

Deskundige installatie.

Laat uw laadpunt altijd installeren door een erkend installateur, die u kan adviseren wat in uw situatie de beste oplossing is. Uw Opel dealer helpt u graag om een installatiebedrijf dat de elektrische installatie van a tot z voor u kan verzorgen.

 

Bekijk hier alle accessoires voor elektrische auto's: