Home

Opel Private LeaseDe formule waarmee u voordelig op lange termijn huurt.

Een nieuwe Opel zonder dat u daarvoor uw spaargeld gebruikt? Hebt u al eens aan leasen gedacht? Leasen, ook voor mij als particulier? Opel Finance heeft met Opel Private Lease een kwaliteitsvolle oplossing als u gebruiksgemak en zekerheid zoekt. Ontdek hier de voordelen.

 


 

En nu deze maand extra voordelige maandprijzen voor een aantal Opel modellen, zo is er bijvoorbeeld een Opel Corsa voor 225 € p/m.*

 


 

WAAROM IS OPEL PRIVATE LEASE OOK VOOR PARTICULIEREN ZO INTERESSANT?

Met Opel Private Lease kiest u voor een alles-in-een-formule. U hoeft aan niks te denken: u betaalt een maandelijks bedrag en daarin is alles inbegrepen: huur, onderhoud, taksen, verzekering, pechbijstand, banden, ... U hoeft enkel nog te tanken. Alles is inbegrepen dus ook uw gemoedsrust.

UW VOORDELEN MET OPEL PRIVATE LEASE

Opel Private Lease voorziet klanten van één eenvoudige formule, waarbij alle autokosten zoals huur, verzekeringen, onderhoud, bijstand, bandenwissel en taksen compleet zijn inbegrepen (met uitzondering van brandstof). Alles wordt voor u perfect en gemakkelijk geregeld via uw Opel-dealer. Dit zorgt voor financiële zekerheid, zodat u nooit last heeft van onvoorziene kosten. Daarnaast is de formule op maat gemaakt voor de Opel van uw voorkeur en de gewenste opties. Naast het feit dat Opel Private Lease zeer voordelige, concurrentiële tarieven faciliteert, is het ook praktisch. U levert de wagen simpelweg na de looptijd in, wat u de moeite bespaart van het zoeken naar een overnemer. U rijdt door deze interessante formule altijd met de nieuwste Opel! Waardoor u dus geniet van het laatste design en de laatste ontwikkelingen op gebied van comfort en veiligheid.

Uw Opel dealer helpt u graag bij het opmaken van een offerte op maat van uw noden.


*Opel Corsa 1.2 52 kW 120 Years Edition 5d – voorschot €1.500 – maandprijs €225

Aanbod Opel Private Lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar, met de diensten zoals hieronder vermeld, en met een optionele vooruitbetaling van € 1.500 BTWi. Opel Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie en is voorbehouden voor particulieren woonachtig in België. Dit reclamedrukwerk geldt niet als aanbod. Een aanbod wordt slechts gedaan na aanvaarding van uw dossier en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden private lease van de verhuurder Arval Belgium nv, Ikaroslaan 99 te 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102, verzekeringsmakelaar met het FSMA-nummer 047238 A. Voorstel geldig van 1/5/2019 tot 1/8/2019. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit en catalogusprijzen. De huurprijs omvat: onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomerbanden bij normale slijtage, verkeersbelasting, wegenbelasting, BA-verzekering, Perfecta met eigen risico van bedrag, rechtsbijstandsverzekering, bestuurdersverzekering, Europese pechverhelping, vervangend vervoer één categorie lager na 24 uur immobilisatie. Bij het verstrijken van de looptijd gebeurt er een afrekening van kilometers aan verrekenprijzen vermeld in de leaseovereenkomst. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt een verbrekingsvergoeding aangerekend. Algemene voorwaarden private lease beschikbaar bij uw concessionaris, precontractuele informatie online beschikbaar op www.arval.be/nl/privatelease.