Home

Uw mobiliteit ten tijde van Corona

COVID-19

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen en de maatregelen van onze regering om de verspreiding van het COVID-19 virus in te dijken, zijn al onze showrooms tijdelijk gesloten. Uiteraard betreuren we dit ongemak, maar het welzijn van onze klanten en van de Opel medewerkers komt nu eenmaal op de eerste plaats.

Dat betekent echter niet dat we niet meer bereikbaar zijn. Ook in tijden van quarantaines en lockdowns blijft Opel tot je beschikking. Heb je nood aan informatie? Onze Opel Verdelers staan klaar om al je vragen te beantwoorden via telefoon of via e-mail.

Heeft je Opel een dringende en noodzakelijke herstelling nodig? Dan kan je nog steeds bij ons terecht voor een reparatie. Wij doen er alles aan om je herstelling zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen. Voor een werkplaatsafspraak neem je best rechtstreeks contact op met je Opel Verdeler (telefonisch of via mail).

Ook in het geval dat je onderweg getroffen wordt door autopech, kan je nog altijd beroep doen op onze pechdienst. Je kan Opel Assistance bereiken op het nummer 0800 16 722 in België of +32 2 233 26 12 in het buitenland.

Indien er ondertussen zaken veranderen, houden wij je graag op de hoogte.

Zorg voor jezelf en voor elkaar,
Uw Opel-team