Home

En actie: première van ‘O-Team Zafira Life’ in OscherslebenSpectaculaire verschijning: coole looks, verfijnde technologie, luxueus interieur.

Tienduizenden Opel-fans zijn vorig weekend opnieuw afgezakt naar Oschersleben om het iconische merk uit Rüsselsheim te vieren. Opel stelde daar ook een heel speciaal voertuig voor: het ‘O-Team Zafira Life’-conceptvoertuig. Zoals de naam suggereert, is deze auto geïnspireerd op de minibus die zorgde voor het vervoer van de teamleden in de Amerikaanse cult tv-serie met actie en avontuur uit de jaren 1980.

De ‘O-Team Zafira Life’ – de ‘O’ staat uiteraard voor Opel – wedijvert op alle vlakken met de originele auto uit de tv-serie: hij heeft grote wielen, frontrails en grote vleugels, terwijl het speciale kleurenpallet helder neon-geel is in plaats van rood. De ‘O-Team Zafira Life’ maakt ook akoestisch een statement: het geluid van de ronkende V8 laat geen twijfel bestaan over de zelfverzekerde houding van deze auto. De fans van het iconische merk zijn ongetwijfeld even enthousiast als de fans van de tv-serie.