Home
Uw totaalvoordeel tot(6) € 5.440
Aanbevolen catalogusprijs incl. opties€ 17.760
Basiskorting(1)€ -3.440
Totaalprijs€ 14.320
Overnamepremie(3)€ -2.000
Totaalprijs incl. Overnamepremie€ 12.320
Vraag een aanbod

PROMO

Hier ziet u de aanbiedingen die momenteel geldig zijn op dit model. Voor een interessant voorstel op maat neemt u door middel van de buttons contact op met een Opel Verdeler naar keuze.

Corsa

5-deurs 120 Years Edition 1.2 Manueel 5 70pk (51kW)

De Opel Corsa is alleen uit voorraad leverbaar.

5,4-6,3 l/100km   125-143 g/km

met

Connect Plus Pack

nu voor € 120 i.p.v. € 1.710

  • Airconditioning, manueel
  • Mistlampen vóór
    incl. Mistlampen vóór
  • Sight & Light Pack
    incl. Regensensor; Automatic Light Control (ALC) with Tunnel detection; Automatische dimmende binnenspiegel
  • Technoloqy Pack A
    incl. Radio Navi 4.0 IntelliLink Multimediasysteem; Digitaal audiosysteem, geïntegreerd, type DAB/DAB+/DMB-R

Modellen louter ter illustratie afgebeeld. De constructeur behoudt zich het recht voor technische kenmerken, uitrusting en prijs van zijn producten zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Alle vermelde voordelen en acties gelden enkel bij particuliere aankoop van een nieuwe Opel bij een officiële Opel Verdeler van 1/08/2019 t.e.m. 31/08/2019 en zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen. Prijzen zijn incl. 21% BTW uitgezonderd de bedrijfsvoertuigen. Alle prijzen zijn een gezamenlijk aanbod van Opel Belgium NV en haar Verdelers.

(1)Korting omvat de Basiskorting en het Packvoordeel .

(3)De Overnamepremie geldt bij inlevering van een voertuig en is voorbehouden aan particuliere klanten. Dit aanbod is niet omzetbaar in contanten. De inruilwagen dient ingeschreven te zijn op het moment van ondertekening van de verkoopsovereenkomst.

(4)Opel FlexCare Verlengde Garantie is een optionele verlenging van de standaard fabrieksgarantie die tegen betaling van het factuurbedrag aan de klant wordt aangeboden. Opel Belgium NV garandeert dat de verstrekte motorvoertuigen, volgens de heersende stand van de techniek van toepassing op de respectievelijke voertuigtypes, vrij zijn van defecten gedurende de ganse periode van het Opel FlexCare contract onder dezelfde voorwaarden als de standaard fabrieksgarantie. De Opel FlexCare verlengde garantie vangt aan na afloop van de standaard fabrieksgarantie en dekt alle componenten en onderdelen die door de standaard fabriekswaarborg van het nieuwe voertuig gedekt zijn voor een vastgestelde periode of een vastgesteld aantal kilometers (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt) in de landen van de Europese Economische Ruimte. Inbegrepen in de Opel FlexCare verlengde garantie is de mobiliteitsgarantie Opel Assistance. De Opel FlexCare verlengde garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten van de consument krachtens de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen.

(5)De vanafprijs is berekend rekening houdend met kortingen, inclusief Overnamepremie.

(6)Het totaalvoordeel bevat volgende kortingen: basiskorting, Packvoordeel en Overnamepremie.