Home
Uw totaalvoordeel tot(6) € 6.176
Aanbevolen catalogusprijs incl. opties€ 26.375
Basiskorting(1)€ -4.176
Totaalprijs€ 22.199
Overnamepremie(3)€ -2.000
Totaalprijs incl. Overnamepremie€ 20.199
Vraag een aanbod

PROMO

Hier ziet u de aanbiedingen die momenteel geldig zijn op dit model. Voor een interessant voorstel op maat neemt u door middel van de buttons contact op met een Opel Verdeler naar keuze.

Astra

Sports Tourer 120 Years Edition 1.6 CDTI ECOTEC D® Start/Stop Manueel 6 - 110pk (81kW)

Er is al een Astra Sports Tourer zonder opties vanaf(5)  € 16.525

4,1-5,7 l/100km   107-135 g/km

met

Connect Pack

nu voor € 699 i.p.v. € 1.375

  • Sight & Light Pack
    incl. Automatische dimmende binnenspiegel; Automatisch dimlicht (ALC) met tunneldetectie; Lichtpakket interieur (incl. Binnenverlichting en leeslampjes vooraan; Binnenverlichting en leeslampjes achter; Zonneklep met verlichte spiegel (bestuurder en bijrijder)); Regensensor
  • Parkpilot, voor- en achteraan
    incl. 6 luidsprekers, premium
  • Radio Navi 900 IntelliLink met 8" touchscreen kleurenscherm
    incl. USB aansluiting en Bluetooth (GSM en audio streaming); 6 luidsprekers, premium; Dakantenne 'shark fin'; 3-spaaks lederen stuurwiel; Grafisch info display; Digitaal audiosysteem, geïntegreerd, type DAB/DAB+/DMB-R

Modellen louter ter illustratie afgebeeld. De constructeur behoudt zich het recht voor technische kenmerken, uitrusting en prijs van zijn producten zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Alle vermelde voordelen en acties gelden enkel bij particuliere aankoop van een nieuwe Opel bij een officiële Opel Verdeler van 1/06/2019 t.e.m. 30/06/2019 en zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen. Prijzen zijn incl. 21% BTW uitgezonderd de bedrijfsvoertuigen. Alle prijzen zijn een gezamenlijk aanbod van Opel Belgium NV en haar Verdelers.

(1)Korting omvat de Basiskorting en het Packvoordeel .

(3)De Overnamepremie geldt bij inlevering van een voertuig en is voorbehouden aan particuliere klanten. Dit aanbod is niet omzetbaar in contanten. De inruilwagen dient ingeschreven te zijn op het moment van ondertekening van de verkoopsovereenkomst.

(4)Opel FlexCare Verlengde Garantie is een optionele verlenging van de standaard fabrieksgarantie die tegen betaling van het factuurbedrag aan de klant wordt aangeboden. Opel Belgium NV garandeert dat de verstrekte motorvoertuigen, volgens de heersende stand van de techniek van toepassing op de respectievelijke voertuigtypes, vrij zijn van defecten gedurende de ganse periode van het Opel FlexCare contract onder dezelfde voorwaarden als de standaard fabrieksgarantie. De Opel FlexCare verlengde garantie vangt aan na afloop van de standaard fabrieksgarantie en dekt alle componenten en onderdelen die door de standaard fabriekswaarborg van het nieuwe voertuig gedekt zijn voor een vastgestelde periode of een vastgesteld aantal kilometers (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt) in de landen van de Europese Economische Ruimte. Inbegrepen in de Opel FlexCare verlengde garantie is de mobiliteitsgarantie Opel Assistance. De Opel FlexCare verlengde garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten van de consument krachtens de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen.

(5)De vanafprijs is berekend rekening houdend met kortingen, inclusief Overnamepremie.

(6)Het totaalvoordeel bevat volgende kortingen: basiskorting, Packvoordeel en Overnamepremie.