Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


NAADLOZE CONNECTIVITEIT.

Het geavanceerde Multimedia Navi Pro 1 -systeem is volledig compatibel met Apple CarPlay™2 en Android Auto™2, zodat u twee smartphones tegelijk kunt aansluiten op het 8"-aanraakscherm.3

Apple CarPlayen Android Autostellen gebruikers in staat om nuttige apps en smartphone-functies op eenvoudige wijze te raadplegen tijdens het rijden:

 

  • Gebruik de smartphone als satellietnavigatiesysteem via Maps. 
  • Stream uw favoriete playlists via Spotify. 
  • Verzend en ontvang berichten via WhatsApp en Skype.

 

Deze functies zijn gemakkelijk toegankelijk met gesproken commando’s, zodat u uw handen op het stuur en uw blik op de weg kunt houden.

 

1Optie

2De compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem.
 Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple, Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Android is een handelsmerk van Google Inc.

3Standaard op de Dynamic, optioneel op de Essentia en de Enjoy.

 

TOON MEER TOON MINDER

NAVIGATIE MET AANRAAKSCHERM.

Multimedia Navi Pro1 met geavanceerde spraakbesturing en volledige navigatietoepassing brengt u zonder stress op elke bestemming. Kies gewoon uw bestemming en laat het satellietnavigatiesysteem uw route uitstippelen.

 

1Optie

 

TOON MEER TOON MINDER

ZONDER KABELS.

Het draadloze laadsysteem1 van de Combo Cargo stelt u in staat om uw telefoon overal op te laden onderweg, zonder dat u daarvoor kabels nodig hebt.

 

1Optie