Efficiëntie
IntelliGrip  

Weer of geen weer: met IntelliGrip1 kom je altijd veilig en op tijd aan bij je klant. Het slimme aandrijfsysteem past zich aan aan alle omstandigheden met beperkte grip, zoals in modder, zand of sneeuw. Het systeem is verkrijgbaar in vijf verschillende rijmodi.    

 

1 Optioneel 

 
Versnellingen
Wat het beste bij jou en je team past: Combineer je nieuwe Combo Cargo met een vlotte handgeschakelde zesversnellingsbak of een geavanceerde automatische achtversnellingsbak. De keuze is aan jou. 
Motoren
De juiste aandrijving voor elke behoefte: configureer je nieuwe Combo Cargo met verschillende krachtige en efficiënte benzine- en dieselmotoren voor een optimale rijdynamiek. 
Totale gebruikskosten

De nieuwe Combo Cargo is de perfecte partner: door zijn lage uitstoot verlaag je niet alleen je belastingen, maar ook je impact op het milieu. Onze standaard Opel-garantie zorgt ook voor voldoende gemoedsrust: 
 

  • Voordelig brandstofverbruik / lage CO2-uitstoot 
  • 24 maanden garantie op nieuwe voertuigen, onbeperkt aantal kilometers 
  • 5 jaar antiroestgarantie 
  • Lage service- en onderhoudskosten 
  • 3 jaar mobiliteitsgarantie 

 

Een Europees netwerk van meer dan 3.000 gespecialiseerde onderhoudspunten is beschikbaar voor jou en je nieuwe Combo. De Combo kan worden uitgerust met originele Opel-onderdelen om optimale prestaties te garanderen.