Kenmerken
Exterieur
Combineer de Opel Vizor met een strak nieuw frontdesign en je krijgt echte Duitse kwaliteit als resultaat. De nieuwe Combo Cargo Electric is de perfecte ambassadeur van je onderneming. 
Interieur
Met een verhoogde zitpositie, talloze opbergmogelijkheden, intuïtieve bedieningselementen en een enorme veelzijdigheid is de cabine van de nieuwe Combo Cargo Electric een echte multitasker. Door zijn optimale passagierscomfort waan je je in een personenwagen die toch meer dan voldoende ruimte biedt voor al je behoeften.  
Capaciteit

Boost je onderneming met een elektrisch rijbereik tot 343 km1 en een batterij van het nieuwste type, die in iets meer dan 30 minuten kan worden opgeladen tot 80% van zijn capaciteit. Werk zonder zorgen: geniet van de rustgevende stedelijke kalmte door de geruisloze en vlotte aandrijflijn in combinatie met een onmiddellijk koppel en een topsnelheid van 135 km/u. De nieuwe Combo Cargo Electric is net zo comfortabel, competent en aangenaam om mee te rijden in de stad als op de snelweg. 

 

1Energieverbruik van de Elektrische Combo Cargo (gecombineerd) 18 - 19,2 kWh / 100 km; CO2-emissie 0 g / km; bereik (gecombineerd)  tot 330 km (afhankelijk van de uitgeruste opties)