Connectiviteit
Infotainment
Op het werk of na het werk... de nieuwe Combo Cargo Electric beschikt over het allernieuwste infotainment! Het geavanceerde Multimedia1-systeem biedt AM/FM- en DAB-radio, handsfree spreken en is volledig compatibel met draadloze Apple CarPlay™3 en Android Auto™3, zodat je de inhoud van bepaalde smartphones kunt weergeven op het 10" aanraakscherm4. Laat je naar je bestemming leiden door het optionele navigatiesysteem in alle comfort en steeds op tijd. Het Connect Plus Pack2 biedt online TomTom verkeers-, parkeer- en weerinformatie. Met de over-the-air kaartupdates rijd je altijd slim. En om je zo min mogelijk af te laten leiden tijdens je rit, hoef je alleen maar "Hey Opel" te zeggen om de natuurlijke stembesturing te activeren. 

Met Apple CarPlay™ en Android Auto™ krijgen gebruikers tijdens het rijden eenvoudig toegang tot handige apps en smartphonefuncties:  

 

  • Gebruik de telefoon als navigatiesysteem via Maps  
  • Stream je favoriete afspeellijsten met Spotify  
  • Verstuur en ontvang berichten via WhatsApp en Skype  

 

Deze functies zijn eenvoudig toegankelijk via spraakbediening, zodat je je handen aan het stuur en je ogen op de weg kunt houden.  

 

1 Optioneel  

2 Connect Plus Pack omvat Live Navigatie, Afstandsbediening, voor elektrische voertuigen: E-Remote Control en Free2Move eSolutions.  

3 Compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen, afhankelijk van het type apparaat en de versie van het besturingssysteem.  

4 Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Android Auto™ is een handelsmerk van Google Inc. 

Draadloos opladen

Blijf altijd bereikbaar: met het draadloze oplaadsysteem1 van de nieuwe Combo Cargo Electric laad je je compatibele telefoons altijd en overal draadloos op. 

 

1 Optioneel

 
OpelConnect services

Slimme technologische systemen en gerelateerde diensten die connectiviteit en moderne innovaties bieden om je te beschermen en een opwindende en efficiënte reis te garanderen. 

   

  • Connect ONE Pack:  

Noodoproep, Pechoproep, Voertuigstatus en informatie, Games.  

  • Connect PLUS Pack: 

e-Remote control, eSolution, Afstandsbediening, Live Navigatie/Connect Navigation Pack Plus incl. Routeplanner. 

  •   Extra Geconnecteerde diensten 

Apple CarPlay, Android Auto, Trip & Drive Management en de geconnecteerde diensten aangeboden door Free2move, zoals mobiliteitsoplossingen en geconnecteerde vlootdiensten. 

 

Voor alle details, zie Smart Service Opel Connect-pagina 

Ontdek OpelConnect