Technologie
Geavanceerde batterij
Met de next-gen technologie van de nieuwe Combo Cargo Electric is je onderneming helemaal klaar om een tandje bij te zetten. Een zeer efficiënte elektromotor met drie aandrijfmodi, plus regeneratief remmen, voor een maximaal rijbereik en minimale kosten. Bouw je succes op langetermijnprestaties: elke elektrische Opel heeft een batterijgarantie van 8 jaar of 160.000 km. 
Geruisloos
De nieuwe Combo Cargo Electric is niet alleen ontworpen om je onderneming op wieltjes te laten draaien, hij zorgt er ook voor dat elke verplaatsing vlekkeloos verloopt. Dankzij de vrijwel geruisloze elektromotor is de Combo Cargo Electric niet alleen emissievrij, hij produceert ook geen geluidsoverlast. Daarbij zorgt de geavanceerde geluidsisolatie van de cabine voor een ontspannen en comfortabele rijervaring. Goed voor jou én je milieuvriendelijke onderneming. 
Opladen tot 80% in slechts 30 minuten 
Deze bestelwagen houdt rekening met je tijdsdruk: de nieuwe Combo Cargo Electric is uitgerust met een energieke batterij van 54 kWh en 4 modules die in 30 minuten tot 80% van de maximale capaciteit kan worden opgeladen, met behulp van een 100 kW DC-snellader. De 7,4 kW of optionele 11 kW on-board lader staat garant voor efficiënte en betrouwbare oplaabeurten bij AC-laadstations of privé-wallboxen. 
Ontdek onze oplaadaccessoires Meer over oplaadmogelijkheden Meer over Free2Move eSolutions
Monitoring voertuiggegevens
Houd je zakenpartner op vier wielen in de gaten: de geavanceerde sensoren en het Vehicle Data Monitoring-systeem van de nieuwe Combo Cargo Electric bezorgen je een gedetailleerd overzicht van de voertuigstatus, het batterijverbruik en het resterende rijbereik. 
Lage gebruikskosten
Verhoog je winst op een duurzame manier: nu de bezorgdheid over de luchtkwaliteit in steden toeneemt en emissievrije zones in stedelijke gebieden alomtegenwoordig zijn, vormen elektrische bedrijfsvoertuigen een steeds belangrijkere oplossing om rendabel te kunnen blijven werken. Met de nieuwe Combo Cargo Electric hoef je niet langer te betalen voor schommelende brandstofprijzen en de volledige voertuigbelasting. Daarbij profiteer je van extreem concurrerende bedrijfskosten en door de overheid gesponsorde aankooppremies. 
Tot 343 km rijbereik

De nieuwe Opel Combo Cargo Electric is geknipt voor professioneel gebruik! Dankzij zijn geavanceerde elektrische aandrijflijn deelt hij hetzelfde betrouwbare en robuuste platform als de diesel- en benzineuitvoeringen en hetzelfde grote maximale laadvolume van 4,4 m3, maar in tegenstelling tot zijn traditionele varianten beschikt hij over een emissievrije, geruisloze motor en een groot rijbereik. Met een WLTP-gecertificeerd rijbereik tot 343 km is de Combo Cargo Electric klaar om overal naartoe te rijden. Voor een duurzame onderneming en tevreden klanten, altijd en overal.  

 

1 Energieverbruik van de Elektrische Combo Cargo (gecombineerd) 18 - 19,2 kWh / 100 km; CO2-emissie 0 g / km; bereik (gecombineerd)  tot 330 km (afhankelijk van de uitgeruste opties)