Veelzijdigheid
Opklapbare passagierszetel
Maximaliseer je opties: als je alleen rijdt, kan de passagiersstoel eenvoudig worden opgeklapt om nog meer opbergruimte te creëren. 
Cabine scheidingswand

Berg alles goed op! De scheidingswanden houden jou, je passagier en je lading veilig en voorkomen dat voorwerpen in de voorste cabine terechtkomen. Verkrijgbaar als massieve wand of met een glazen paneel en rooster1

 

1 Optioneel.

 
Deuren

Gedaan met parkeerproblemen en oponthoud bij je klanten: de enkele of dubbele schuifdeuren1 vergemakkelijken de toegang tot de achterkant van de nieuwe Combo Cargo Electric en maken een einde aan het gevaar voor krassen bij het parkeren op krappe plekken.

 

1 Optioneel.

 
Luiken

Configureer de achterkant van de nieuwe Opel Combo Cargo Electric met een achterklep1 of asymmetrische vleugeldeuren met een raam1 voor een betere zichtbaarheid. Stuk voor stuk ontworpen om perfect aan je persoonlijke behoeften te voldoen en je werk zo comfortabel mogelijk te maken. 

 

1 Optioneel

 
Varianten
De nieuwe Combo Cargo Electric is zo gebouwd dat hij geschikt is voor elk soort onderneming. Hij is verkrijgbaar in twee lengtes: 4,4 m voor de gewone versie of 4,75 m voor de Combo Cargo Electric-versie met lange wielbasis en extra laadruimte. Kies voor de Crew Van als je vijf personen inclusief bestuurder wilt vervoeren.