Kenmerken

IN ÉÉN WOORD INDRUKWEKKEND.

DESIGN.

EXTERIEUR
De Movano is gemaakt om op elk gebied maximaal te presteren voor uw bedrijf. Zijn zeer verzorgde design, met onder meer standaard LED-dagrijverlichting, zorgt dat u overal uitstekend voor de dag komt. 
INTERIEUR
De cabine van de Opel Movano is er helemaal op gericht uw dagelijks werk zo gemakkelijk mogelijk te maken. De bestuurdersplaats is ergonomisch ingericht, met veel praktische innovaties en opbergruimte. 
De Movano is bijzonder praktisch en compleet ingericht, om het de bestuurder zo gemakkelijk mogelijk te maken. Handige opbergvakken bieden plaats aan notitieblokken, gereedschap, veiligheidsuitrusting en alles wat u onderweg bij de hand wilt hebben. Uitstekend verstelbare stoelen, wijd openslaande deuren en een in hoogte verstelbaar stuurwiel zorgen voor hoogwaardig comfort.

EFFICIËNT RIJDEN.

MOTOREN EN VERSNELLINGSBAKKEN
Meer kracht, meer koppel, een lager verbruik en minder uitstoot: de motoren voor de Movano zijn gemaakt om uitstekend te presteren - voor uw bedrijf én voor het milieu.  

Voor de Movano is een breed aanbod van geavanceerde 2.3 Turbo-motoren beschikbaar, die de kroon spannen als het om efficiënte prestaties gaat. Met een vermogen tot  132 kW/180 pk en een maximaal koppel van 400 Nm dat al bij lage toerentallen wordt bereikt, bieden ze precies wat uw bedrijf nodig heeft. 

 

De meeste motoren van de Opel Movano zijn voorzien van het brandstofbesparende Start/Stop-systeem, dat de motor automatisch uitschakelt zodra u stilstaat en  direct weer opstart als u wilt wegrijden. Naast een soepele 6-versnellingsbak is ook een efficiënte 6-traps Tecshift-versnellingsbak leverbaar.

LAGE GEBRUIKSKOSTEN
De Movano is gemaakt om jarenlang probleemloos voor u te presteren, met een minimum aan onderhoud. Dat leidt tot lage gebruikskosten

Een laag brandstofverbruik en lange serviceintervals houden de gebruikskosten van de Opel Movano laag. Daarna kunt u rekenen op een uitgebreide garantie, zodat u niet snel voor vervelende verrassingen komt te staan. 

 

• 2 jaar garantie op iedere nieuwe Opel Movano, zonder kilometerlimiet

• 6-jaar garantie op doorroesten van binnenuit

• Opel Assistance Plus met Europadekking: zolang uw Opel Bedrijfswagen volgens het serviceboekje wordt onderhouden door de Opel bedrijfswagenreparateur bent u in ruim 40 Europese landen verzekerd van hulp bij pech.

 

Mocht er toch iets gebeuren, dan kunt u terecht bij ruim 3.000 bedrijfswagenspecialisen in heel Europa, die u de beste service bieden en beschikken over het juiste gereedschap en Opel onderdelen om te zorgen dat uw Movano snel weer verder kan rijden.

VEELZIJDIGHEID.

EXTRA ZITPLAATSEN
De Movano Dubbele Cabine biedt met zijn extra bank op de tweede rij plaats voor maximaal 7 personen, met achter de scheidingwand een flinke laadruimte voor gereedschap en materieel. 
Naast de comfortabele bestuurdersstoel is de Dubbele Cabine voorzien van een 2-zitsbank op de eerste rij (of optioneel een comfortabele passagiersstoel) en een 4-zitsbank op de tweede rij. Ook veiligheidsgordels en hoofdsteunen op alle zitplaatsen zijn vanzelfsprekend standaard.
DRAAITAFEL
De multifunctionele passagiersbank (optie) verandert de Movano in een mobiel kantoor, met een draaitafel voor bijvoorbeeld een laptop en een flinke opbergruimte onder de zitplaatsen. 
OPBERGVAKKEN
Een groot opbergvak met deksel op het dashboard (optie) biedt plaats aan alles wat u onderweg binnen handbereik wilt hebben. Daarnaast is de Movano voorzien van talloze andere praktische opbergvakken. 
UITSCHUIFBAAR DASHBOARDKASTJE
Het uitschuifbare dashboardkastje (optie) met een royale inhoud van 10,5 liter maakt een einde aan de wanorde die maar al te vaak in het dashboardkastje heerst. U schuift het eenvoudig als een lade uit en ziet in één oogopslag wat u zoekt. 
UITKLAPBARE TABLETHOUDER
De Movano biedt tal van details om uw werkt gemakkelijker te maken. Zoals de optionele uitklapbare tablethouder, inclusief bekerhouder, aan passagierszijde.  
DEURVAKKEN
De grote vakken aan de voordeuren zijn groot genoeg voor een 1,5-literfles, of andere grotere voorwerpen die u onderweg bij de hand wilt houden. 

CONNECTIVITEIT.

NAVI 50 INTELLILINK PRO
Navi 50 IntelliLink Pro (optie) is een bijzonder veelzijdig systeem met een groot 7-inch touchscreen. Het is voorzien van alle functies om u onderweg perfect op de hoogte te houden en ontspannen te laten rijden. 

Navi 50 IntelliLink Pro biedt onder meer:

 

• 7-inch kleuren-touchscreen

• Dynamische navigatie met kaarten voor heel Europa

• Handsfree bellen en audio-streaming via Bluetooth®

• Spraakgestuurde functies via een aangesloten smartphone

• Compatibiliteit met Apple CarPlayTM 1

• Stuurwielbediening

• USB-aansluiting

• Kaarten voor heel Europa

• Digitale radio DAB+

 

1 Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc.

DRAADLOOS OPLADEN
U hoeft uw smartphone1 alleen maar in het speciale telefoonvak te leggen om hem via inductie op te laden.  
RADIO 15 USB
De standaard radio voor de Movano is voorzien van een geïntegreerde display, USB en Bluetooth®, 2 x 15 W vermogen en digitale radio DAB+. 

VEILIGHEID.

"PERMANENT VIEW" CAMERA
Wanneer u vooruit rijdt, biedt de "Permanent View" camera (optie) continu zicht op het verkeer achter uw Movano. Bijzonder praktisch, vooral als u in een wagen zonder achterruit rijdt of de lading het zicht naar achteren belemmert. 
DODEHOEK-WAARSCHUWING
De dodehoek-waarschuwing (optie) signaleert het direct als in een dode hoek opzij van uw wagen een ander voertuig nadert. U wordt direct gewaarschuwd met een symbool in de buitenspiegel.  
ZIJWIND-ASSISTENT
Een waardevolle functie voor grotere wagens als de Movano: de zijwind-assistent grijpt bij harde zijwind direct in en herstelt de stabiliteit. 
LANE DEPARTURE WARNING
Lane Departure Warning (onderdeel van het Safety Assist Pakket) waarschuwt u als u onbedoeld uw weghelft verlaat. 
PARKEERSENSOREN
Parkeersensoren in de achterbumper waarschuwen de bestuurder met een geluidssignaal om schade bij het achteruitrijden te voorkomen. Optioneel zijn ook parkeersensoren in de voorbumper leverbaar. 
BEVEILIGING
Voor extra beveiliging tegen diefstal is de Movano optioneel leverbaar met een hoogwaardig alarmsysteem en deadlock-sloten.  
ACHTERUITRIJCAMERA
De optionele achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op wat er achter uw Movano gebeurt. Het beeld wordt weergegeven op het 7-inch navigtiescherm (indien aanwezig) of op een 3,5-inch display dat geïntegreerd is in de binnenspiegel (bij Radio 15 USB). 

VEILIG TRANSPORT.

LED-LAADRUIMTEVERLICHTING
De heldere LED-verlichting (optie) geeft u meer zicht bij in- en uitladen of wanneer u in de laadruimte aan het werk bent.. 
BESCHERMING LAADRUIMTE
Om uw laadruimte en lading optimaal te beschermen, heeft u voor de Movano de keuze uit diverse houten en kunststof beschermingspanelen voor wanden, vloer en wielkasten. 
De harsgecoate houten vloer met antisliplaag en houten panelen over de hele of halve hoogte van de laadruimte zijn exact op maat gemaakt voor de Movano. Een extra voordeel is dt de bevestigingspunten gewoon bereikbaar blijven.
RAAMBESCHERMING
Het stalen beschermingsrooster voorkomt dat het raam in de scheidingswand bechadigd wordt door schuivende lading. 

COMFORT.

COMFORT-BESTUURDERSSTOEL
De 6-voudig verstelbare bestuurdersstoel met in hoogte verstelbare lenden- en armsteun biedt optimaal comfort en uitstekende steun. Eveneens leverbaar voor de bijrijder. 
LUCHTGEVEERDE BESTUURDERSSTOEL
De optionele luchtgeveerde bestuurdersstoel met instelbare stevigheid van de vering biedt meer comfort bij rijden op ruig terrein of lange afstanden. 
ELECTRONIC CLIMATE CONTROL
Electronic Claimate Control regelt automatisch de verwarming en airconditioningt in de wagen en zorgt dat de ingestelde temperatuur wordt aangehouden. 
BOORDCOMPUTER
Het 3.5-inch informatiedisplay op het dashboard geeft onder meer de actieradius, rijtijd en de waarschuwingen van de assistentiesystemen weer. 
STANDKACHEL
De standkachel met timer biedt optimaal comfort op koude dagen en zorgt dat de ramen bij het wegrijden vrij zijn van condens of ijs. Voor nog meer gemak is de standkachel leverbaar met afstandsbediening. 

OPEL+ ACCESSOIRES.

VOOR U GEMAAKT

Stem uw Movano nog beter af op uw persoonlijke wensen met originele Opel accessoires, die speciaal voor uw wagen ontworpen zijn.

 

De afbeeldingen kunnen afwijken van de aangeboden producten.

Zetelhoes, premium
DETAILS WEERGEVEN
Vloermatten voor alle weersomstandigheden
DETAILS WEERGEVEN
Beschermrooster, zijruit
DETAILS WEERGEVEN
Inzetstuk voor bekerhouder
DETAILS WEERGEVEN
Flenskogel voor dissel
DETAILS WEERGEVEN

WIL JE NOG MEER ONTDEKKEN?