Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


IEDEREEN METEEN AAN BOORD.

Rijd met uw hele team van A naar B – in de Opel Movano is ruimte voor wel 7 personen, inclusief bestuurder en gereedschap.
Werkploegen en hun uitrusting efficiënt vervoeren is de specialiteit van de Opel Movano bestelwagen met dubbele cabine Daarvoor beschikt hij over twee zitplaatsen naast de bestuurder – optioneel kan een enkele zetel worden besteld – en een achterbank die plaats biedt aan vier werknemers. Uiteraard zijn veiligheidsgordels en hoofdsteunen standaard.
TOON MEER TOON MINDER

BINNEN BEREIK WANNEER U ZE NODIG HEEFT.

Maak van de Movano uw mobiele kantoor met zijn neerklapbare middenzetel die dienstdoet als verstelbare kantoortafel. Hij beschikt ook over een draaibaar tafeltje voor de laptop van de bestuurder.

DASHBOARDVAK.

Zorg dat alles tijdens uw rit op één plek ligt. Bewaar belangrijke voorwerpen eenvoudig in de gesloten opbergvakken bovenin.

RUIMTE VOOR ALLES.

Met een totaal opbergvolume van 10,5 liter en een overzichtelijke, platte bodem maakt het grote FlexTray-handschoenenkastje het gemakkelijk om gebruiksvoorwerpen binnen handbereik te houden.

UW MOBIELE KANTOOR.

Gebruik uw bestuurderscabine als een klein kantoor – met een uitklapbare tablet en dito bekerhoudertafeltje die vóór de passagierszetel kunnen worden uitgeklapt.

GEEN GEREEDSCHAP TE GROOT.

Bewaar alles wat u nodig heeft in de ruime deurvakken. De opbergvakken in de zijdeuren zijn groot genoeg voor waterflessen tot 1,5 liter.