Electric Experience

DE NIEUWE VIVARO-E.

Praktisch, intelligent en nu volledig elektrisch.

De nieuwe Vivaro-e biedt u alle flexibiliteit voor uw zakelijke activiteiten in de stad, volkomen emissievrij. Hij is verkrijgbaar in drie lengtes en met twee batterijgroottes, voor een rijbereik tot 200 of 300 kilometer.

EMISSIEVRIJE LEVERING.

EFFICIËNTIE

De nieuwe Vivaro-e is de efficiënte elektrische lichte bedrijfswagen om te leveren op eindbestemmingen in de stad, zonder emissies – en zonder in te boeten aan functionaliteit of comfort. Net als de Vivaro met verbrandingsmotor overtuigt de nieuwe Vivaro-e met feiten en cijfers als het om transport gaat. Hij biedt een maximaal laadvermogen van 1200 kg(1) – het grootste in zijn klasse, een uiterst competitief laadvolume tot 6,6 m3(2) en een maximale laadlengte tot 4 m(2).

 

 

1 Afhankelijk van het model.

2 Op L2-modellen met FlexCargo® .

OP MAAT VAN UW BEDRIJF.

VEELZIJDIGHEID

De nieuwe Vivaro-e is altijd perfect afgestemd op uw zakelijke behoeften. U hoeft slechts een van de drie lengtes te combineren met de elektrische batterij die u nodig heeft voor uw activiteiten in de stad. De elektrische versie is verkrijgbaar met een batterij van 50 kWh voor een rijbereik tot 200 kilometer of een batterij van 75 kWh voor een rijbereik tot 300 km volgens de WLTP(3).

 

3 Voorlopige gegevens bepaald volgens de methodologie van de WLTP-testprocedure. Gegevens i.v.m. het rijbereik worden voorlopig verschaft en zijn bepaald volgens de methodologie van de WLTP-testprocedure (Verordening (EG) nr. 715/2007, Verordening (EU) nr. 2017/1151). EG-typegoedkeuring en certificaat van conformiteit zijn nog niet beschikbaar. De voorlopige waarden kunnen verschillen van de gegevens van de officiële definitieve typegoedkeuring. EG-typegoedkeuring en certificaat van conformiteit zijn nog niet beschikbaar. De voorlopige waarden kunnen verschillen van de gegevens van de officiële definitieve typegoedkeuring. Dagelijks gebruik kan verschillen en hangt af van verschillende factoren. In het bijzonder: persoonlijke rijstijl, eigenschappen van de route, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorconditionering.

SIMPLY ELECTRIC: E-MOBILITEIT WAS NOG NOOIT ZO SIMPEL.

OPEL SERVICES VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN
Van oplaadopties tot functies op afstand: de Opel-diensten voor elektrische voertuigen helpen u vlot en zorgeloos op weg in e-mobiliteit.
MEER WETEN