Hoogtepunten
Laadfuncties

De Vivaro ziet het even groot als je onderneming. Hij beschikt over een indrukwekkend maximaal laadvermogen van 1.400 kg1, een zeer concurrerend laadvolume van maximaal 6,6 m3(2) en een maximale laadlengte van maximaal 4 m2. Zijn veelzijdige cabine met praktische schuifdeuren aan de zijkant en twee grote achterdeuren maken hem tot een sterke bondgenoot voor je transport.

  

1 Op modellen met verhoogd laadvermogen  

2  Afhankelijk van modelvariant 

 
Slim ondernemen

Vlotte werking: de nieuwe Vivaro geeft je de volledige controle over alle informatie die je nodig hebt, met een volledig digitaal overzicht van je rit binnen handbereik. Het 10-inch digitale instrumentenpaneel1 geeft je een heldere, grafische visualisatie in realtime zodat je je opdrachten met vertrouwen kunt plannen. Want meer efficiëntie betekent meer succes. 

 

1 Optioneel

 
Voor onderweg
De nieuwe Vivaro is ontworpen om je onderneming te doen groeien. Met zijn combinatie van krachtige, zuinige motoren biedt hij soepele navigatie, zowel in de stad als op de openbare weg. Ondanks zijn omvang is de Vivaro wendbaar en biedt hij een superieure rijdynamiek. Hij zit boordevol intelligente rijhulpsystemen die de inzittenden en de lading onder alle omstandigheden beschermen. Denk aan Automatic Emergency Braking, Lane Keep Assist, Side Blind-Spot Alert, 180 graden achteruitkijkcamera en de optionele IntelliGrip-tractiecontrole.