Connectiviteit
Navigatiesysteem

Laat het optionele navigatiesysteem je comfortabel en op tijd naar elke bestemming leiden. Het Connect Plus pack2 biedt online TomTom verkeers-, parkeer- en weerinformatie. Met de over-the-air kaartupdates rijd je altijd slim, en voor minimale afleiding hoef je alleen maar "Hey Opel" te zeggen om de natuurlijke spraakherkenning te activeren. Het navigatiesysteem is volledig compatibel3 met draadloze Apple CarPlay™4 en Android Auto™4.

 

 

 

Dankzij de draadloze Apple CarPlay™ en Android Auto™ krijgen gebruikers tijdens het rijden eenvoudig toegang tot handige apps en smartphonefuncties:  

 

  • Gebruik je smartphone als navigatiesysteem via Maps  
  • Stream je favoriete afspeellijsten met Spotify    
  • Verstuur en ontvang berichten via WhatsApp en Skype  

 

Deze functies zijn eenvoudig toegankelijk via spraakbediening, zodat je je handen aan het stuur en je ogen op de weg kunt houden.

 

  

1 Optioneel  

2 Connect Plus Pack omvat Live Navigatie en Bediening op Afstand. Voor elektrische wagens: E-Remote Control en Free2Move eSolutions.  

3 Compatibiliteit en bepaalde functies kunnen verschillen afhankelijk van het type apparaat en de versie van het besturingssysteem.  

4 Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Android Auto™ is een handelsmerk van Google Inc. Google Inc.  

OpelConnect-diensten1

Slimme technologische systemen en bijbehorende diensten1 die connectiviteit en moderne innovaties bieden om je veilig te houden en om een spannende en efficiënte reis te garanderen.   

 

Connect ONE pack:  Noodoproep, Pechoproep, Toestand van en informatie over de wagen, Games  

Connect PLUS pack:  e-Remote control, eSolution, Bediening op afstand, Live Navigation/Connected Navigation pack Plus incl. Routeplanner. 

Extra geconnecteeerde diensten:  Apple CarPlay, Android Auto, Trip & Drive Management en de geconnecteerde diensten aangeboden door Free2move, zoals Mobility solutions en Connected fleet services. 

 

Zie de Smart Service Opel Connect-pagina voor alle details.

 
1  De beschikbaarheid van OpelConnect Services verschilt van land tot land en van wagen tot wagen. Voor de diensten is mogelijk een abonnement/vergoeding vereist en daarbij zijn ze afhankelijk van de dekking en beschikbaarheid van het mobiele netwerk.