Veiligheid & rijhulp
180° achteruitrijcamera

Geen stress meer tijdens het parkeren en andere krappe manoeuvres in de stad dankzij de 180° panoramische achteruitkijkcamera1: op het 10-inch aanraakscherm1 krijg je de beelden van de camera te zien, zodat je situaties beter kunt inschatten en simpelweg veiliger de baan op kunt.

 

1 Optioneel

 
Voorwaartse botsing alarm
Tijdens drukke werkdagen is nuttige ondersteuning van essentieel belang: Forward Collision Warning scant voortdurend de baan voor de wagen en waarschuwt de bestuurder voor mogelijke aanrijdingen met andere wagens of voetgangers. Indien nodig komt de automatische noodrem in actie om een ongeval af te wenden, door onafhankelijk van de bestuurder te remmen. Zo geniet je van een veiligere en meer gecontroleerde rijervaring. 
Dynamische omgevingsvisie achteraan

Of je nu moet navigeren in smalle parkeerplaatsen of tijdens drukke spitsuren, de Dynamic Surround Rear Vision1 bevordert je veiligheid en comfort aanzienlijk. Dit slimme systeem zet twee camera's in om de omgeving van de bestelwagen op een digitaal scherm te projecteren, zodat de bestuurder een volledig beeld krijgt en zich veiliger voelt op de baan.  

 

1 Optioneel