Kenmerken
Laadfuncties

Net zo groot als je onderneming. De nieuwe Vivaro Electric biedt een ongeëvenaard maximaal laadvermogen van 1.275 kg1, een bijzonder competitief laadvolume van maximaal 6,6 m3(2) en een maximale laadlengte van maximaal 4 m2. Zijn veelzijdige cabine met praktische schuifdeuren aan de zijkant en twee grote achterdeuren maken hem tot een sterke bondgenoot voor je transport. 

  

1 Op modellen met verhoogd laadvermogen 

2 Afhankelijk van modelvariant

 
Slimme onderneming

Een vlotte werking: de nieuwe Vivaro Electric biedt je volledige controle over alle informatie die je nodig hebt, met een compleet digitaal overzicht van je reis binnen handbereik. Het 10-inch digitale instrumentenpaneel1 geeft een duidelijke, grafisch beeld in realtime, zodat je je opdrachten met vertrouwen kunt plannen. Want meer efficiëntie staat garant voor meer succes.

 

1 Optioneel

 
Een weg vooruit
Leid je onderneming op een duurzame manier voorwaarts met de nieuwe Vivaro Electric. Met zijn verbeterde elektrische motor en slimme architectuur navigeer je efficiënt en veilig over stedelijke en open wegen, met een onmiddellijk koppel en een topsnelheid van 130 km/u. De Vivaro Electric is geschikt voor in de stad en op de snelweg en beschermt de inzittenden en de lading in alle situaties. De veiligheidsvoorzieningen omvatten onder meer een Automatisch Noodstopsysteem, Lane Keep Assist, Side Blind-Spot Alert, 180-graden achteruitkijkcamera en optionele IntelliGrip tractiecontrole.