Connectiviteit
Navigatiesysteem1
Laat het optionele navigatiesysteem je comfortabel én tijdig naar je bestemming leiden. Het Connect Plus Pack2 biedt online TomTom verkeers-, parkeer- en weerinformatie. Met de over-the-air kaartupdates rijd je altijd slim en om je zo goed mogelijk op de baan te concentreren, hoef je alleen maar "Hey Opel" te zeggen om de natuurlijke spraakherkenning te activeren. Het navigatiesysteem is volledig compatibel3 met draadloze Apple CarPlay™4 en Android Auto™4

 

Dankzij draadloze Apple CarPlay™ en Android Auto™ krijgen gebruikers eenvoudig toegang tot handige apps en smartphonefuncties tijdens het rijden: 

  • Gebruik de telefoon als navigatiesysteem via Maps 
  • Stream je favoriete afspeellijsten met Spotify 
  • Berichten versturen en ontvangen via WhatsApp en Skype 
  • Deze functies zijn eenvoudig toegankelijk via spraakbediening, zodat je je handen aan het stuur en je ogen op de weg kunt houden. 

 

1 Optioneel 

2 Connect Plus Pack omvat Live Navigatie, Afstandsbediening, voor elektrische voertuigen: E-Remote Control en Free2Move eSolutions. 

3 Compatibiliteit en bepaalde functies kunnen verschillen afhankelijk van het type apparaat en de versie van het besturingssysteem. 

4 Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Android Auto™ is een handelsmerk van Google Inc. 

Diensten OpelConnect1

Slimme technologische systemen en bijhorende diensten1 die connectiviteit en moderne innovaties combineren om je veilig te houden en een efficiënte reis te garanderen. 

 

Connect ONE Pack:

Noodoproep, Pechoproep, Voertuigstatus en informatie, Spelletjes

 

Connect PLUS Pack:

e-Remote control, eSolution, Afstandsbediening, Live Navigation/Connected Navigation Pack Plus incl. Routeplanner.

 

Extra geconnecteerde diensten:

Apple CarPlay, Android Auto, Trip & Drive Management en de geconnecteerde diensten aangeboden door Free2move zoals Mobility solutions, en geconnecteerde fleet-diensten.

 

Raadpleeg de Smart Service Opel Connect-pagina voor alle details.

 
1 De beschikbaarheid van OpelConnect diensten verschilt van land tot land en van voertuig tot voertuig. Diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en zijn afhankelijk van de dekking en beschikbaarheid van het mobiele netwerk.