Veiligheid & rijhulp
180° achteruitkijkcamera

Geen stress meer tijdens het parkeren en andere krappe manoeuvres in de stad met de 180° panoramische achteruitkijkcamera1, die wordt weergegeven op het 10-inch aanraakscherm1. Dankzij deze camera verlopen je werkdagen een stuk vlotter en veiliger.

 

 

1 Optioneel 

 
Waarschuwing voor aanrijding 
Tijdens drukke werkdagen is behulpzame ondersteuning essentieel: Forward Collision Warning scant voortdurend de rijbaan voor de wagen en waarschuwt de bestuurder voor mogelijke aanrijdingen met andere voertuigen of voetgangers. Indien nodig komt Automatic Emergency Braking in actie om een ongeval af te wenden, door zelfstandig te remmen. Dat zorgt voor een veiligere, meer gecontroleerde rijervaring. 
Dynamic Surround Rear Vision

Of je je nu in krappe parkeerplekken wilt wringen of tijdens drukke spitsuren wilt navigeren: de Dynamic Surround Rear Vision1 verbetert de veiligheid en het comfort aanzienlijk. Dit slimme systeem maakt gebruik van twee camera's om de omgeving van de bestelwagen op een digitaal scherm te projecteren, waardoor de bestuurder een volledig zicht op de baan krijgt. 

 

1 Optioneel