Technologie
Perfect geïntegreerde batterij

De nieuwe Opel Vivaro Electric is verkrijgbaar met een 50 kWh-batterij voor een WLTP-gecertificeerd rijbereik tot 230 km of een 75 kWh-batterij voor maximaal 230 km¹.

Daarmee is hij ideaal voor professioneel gebruik in de stad en ver daarbuiten. Opels baanbrekende aandrijftechnologie en architectuur zorgen ervoor dat de batterij

van de Vivaro Electric laag en vlak ligt, waardoor het zwaartepunt van de bestelwagen ook laag ligt en de cabineruimte een maximum aan ruimte biedt.


 
1 Energieverbruik (gecombineerd) 23 - 29 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; rijbereik (gecombineerd) 23 km tot 29 km (afhankelijk van de uitrustingsopties).

 
Bijna volledig geruisloos
Zet je onderneming in de kijker voor de juiste redenen. De vrijwel geruisloze elektromotor van de nieuwe Vivaro Electric is ideaal in dichtbevolkte stedelijke en residentiële omgevingen, wat betekent dat de bestelwagen nauwelijks geluidshinder veroorzaakt en uitlaatgassen uitstoot. De Vivaro Electric rijdt geruisloos en vermindert zo de stress voor bestuurders tijdens lange werkdagen, met een positief effect op de algemene werktevredenheid en resultaten. 
Regeneratieve remmen
De ideale metgezel op de baan remt je niet af, integendeel: hij werkt voor jou, zelfs terwijl je rijdt. Zodra je je voet van het gaspedaal haalt, recupereert het regeneratieve remsysteem van de nieuwe Vivaro Electric kinetische energie en zet het vermogen om in nog meer rijbereik. In de hoogste stand (B-Mode) kunnen de meeste korte ritten worden afgelegd zonder de traditionele remmen te hoeven gebruiken. Zo beperk je de slijtage van de remmen en bespaar je op de onderhoudskosten. 
Snel & eenvoudig opladen
Deze bestelwagen heeft oog voor je uurrooster: de nieuwe Vivaro Electric beschikt over batterijen met hoge energiedichtheid van 50 kWh en 75 kWh die in slechts 30 en 45 minuten kunnen worden opgeladen tot 80% van de maximale capaciteit, met behulp van een 100 kW DC-snellader. De 7,4 kW of optionele 11 kW on-board lader zorgt voor efficiënte en betrouwbare oplaadbeurten bij AC-laadstations en privé-wallboxen. Zo draait je onderneming elke dag op wieltjes. 
Ontdek de oplaadoplossingen Meer over oplaadopties Meer over Free2Move eSolutions
Vehicle Data Monitoring
Hou je zakenpartner op vier wielen goed in de gaten: de geavanceerde sensoren en Vehicle Data Monitoring-systemen van de nieuwe Vivaro Electric bieden je een gedetailleerd overzicht en voorspelling van de status van het voertuig, het batterijverbruik en het resterende rijbereik.