Skip To Content
Rijscholen

Aanbod rijscholen. 

Ontdek onze voordelen voor rijscholen

Als rijschoolhouder zoekt u een lesauto die betrouwbaar en scherp geprijsd is met de zekerheid dat u jaren kunt vertrouwen op uw nieuwe werkplek. En als u gemiddeld 65.000 kilometer per jaar achter het stuur doorbrengt, is comfort niet alleen een wens maar ook een noodzaak. Wij vinden dan ook dat u geen afweging hoeft te maken tussen kosten en comfort.

 

Opel laat u geen compromissen sluiten en heeft daarom een aanbod dat geheel op u, de rijschoolhouder, is afgestemd:

Scherpe kortingscondities
Het Opel rijschoolprogramma biedt altijd interessante kortingen.  
Gratis dubbele bediening. 
In samenwerking met onze leverancier Probemo.  

SPECIALE AANBIEDING.

VOOR U ALS RIJSCHOOLHOUDER.

Opel bestaat 120 jaar en dat willen wij samen met u vieren. Stap nu in een comfortabele 5-deurs Opel Corsa voor slechts €120,- per maand (excl. BTW) dankzijn een aantrekkelijke financiering. 

 

Wat koopt u daar voor? Veel, heel veel om eerlijk te zijn. Vijf deuren, Hill Start Assist, Cruise Control, Airco, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels, een infotainmentsysteem met navigatie, Bluetooth, Parkeersensoren, Regensensoren en 16" Lichtmetalen velgen. Het zit allemaal op uw Corsa en dat voor maar €120,- (excl. BTW) per maand. 

 

Daarbij trakteren wij u ook nog eens op 10% korting indien u bij de aanschaf van uw nieuwe Opel dubbele bediening laat inbouwen, via uw Opel dealer, bij Peter Claassen. Deze korting kunt u in combinatie met de aankoop van een nieuwe dubbele bediening set bij Peter Claassen, ook verzilveren voor twee Fazub spiegels.

 

Nieuwsgierig geworden en benieuwd naar onze financieringsmogelijkheden? Neem dan een kijkje op deze pagina of informeer bij uw dealer in de buurt naar de mogelijkheden. Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Opel x-modellen

X-treem geschikt als lesauto! 

Crossland X
De Opel Crossland X is met zijn veelzijdigheid uitermate geschikt als lesauto. Lease de Opel Crossland X vanaf €319 per maand. 
Mokka X
In de Mokka X kunt u veilig uw leerlingen ervaring op laten doen in het verkeer. U leaset de Opel Mokka X vanaf €389 per maand. 
Grandland X
Met het nieuwste lid van de X-family kunt u veilig vele kilometers afleggen. U leaset de Grandland X al vanaf €449 per maand.