SKIP TO CONTENT
Aanbiedingen elektrische gamma

DE POWER PROMISE: AANBIEDINGEN VOOR HET ELEKTRISCHE EN HYBRIDE OPEL GAMMA

8 jaar garantie op de batterij
Gratis Easy wallbox1
Gratis e-Solution Pack gedurende 12 maanden2
Charge-my-car 1 jaar gratis3
VERZEKERD VAN BETROUWBAARHEID: 8 JAAR GARANTIE OP DE BATTERIJ
Op de batterij geven we  8 jaar of 160.000 km1 garantie dat ten minste 70% van de oorspronkelijke capaciteit behouden blijft.

Daarnaast kun je een verzekering afsluiten tegen een even gunstige premie als een benzine- of dieselwagen, ook al heeft de elektrische wagen een hogere catalogusprijs. Je Opel verdeler geeft je graag informatie over de beschikbare verzekeringspakketten.

1 Afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt. 
GRATIS EASY WALLBOX1
Opladen gaat veel efficiénter met een wallbox. Daarom bieden wij je bij aankoop van een Corsa-e, Mokka-e, Grandland Hybrid, Combo-e Life, Zafira-e Life en Vivaro-e Combo gratis een easy Wallbox Plug & Play met een vermogen van 2,3 kW met kabel ter waarde van € 549,- (incl. btw). Wil je een andere wallbox (bijv. een smart wallbox) van Zeborne of een andere leverancier? Dan krijg je van Opel een korting terwaarde van dit bedrag op de aanschaf. Installatie en abonnementskosten zijn niet inbegrepen. Vraag je Opel-verdeler om meer informatie.
 
LEES MEER OVER DE OPEL WALLBOXEN
GRATIS 12 MAANDEN e-SOLUTION PACK2

Dit royale pakket zorgt dat je altijd mobiel blijft:

  • Pechhulp als de batterij onderweg defect raakt of leeg is.
  • Wegslepen naar een garage of laadpunt als het mankement niet ter plekke verholpen kan worden. In dit geval is ook vervangend vervoer van en naar de wagen gedekt.
  • Vakantieclub: tot twee maal per jaar kun je maximaal 15 dagen gebruik maken van een niet-elektrische huurwagen.
  • Verzekering tegen beschadiging en diefstal van je thuislaadstation (wallbox) tot een bedrag van € 750.- en van de ermee verbonden kabel tot een bedrag van € 400,-
  • Verzekering tegen beschadiging en diefstal van de kabel van je thuislaadstation (wallbox) tot een bedrag van € 400,-
 
CHARGE-MY-CAR 1 JAAR GRATIS3

Via de Free2Move-app biedt Charge-my-Car je de volgende diensten:

  • Laadpas die toegang geeft tot een uitgebreid netwerk van ruim 220.000 openbare laadpunten in heel Europa, waarvan bijna 9.000 in België.
  • Eenvoudige betaling via de Free2Move-app of de laadpas.
  • Beschikbare laadpunten zoeken op je smartphone of het infotainmentscherm van je wagen, op basis van in je ingestelde voorkeuren (snelheid, afstand of prijs).
  • Trip Planner om je ritten efficiënt te plannen, rekening houdend met je rijbereik en laadstations onderweg.
  • De gekozen laadpunten en je route kun je daarna eenvoudig verzenden naar je Connected Navigatiesysteem, zodat ze op het infotainmentscherm van je wagen worden weergegeven.