myOnStar

HAAL HET BESTE UIT ONSTAR.

HOE U VAN ONSTAR KUNT BLIJVEN GENIETEN.

Als u geen abonnement neemt, verliest u al uw OnStar 1,2 -voordelen. Maar geen zorgen: uw abonnement op de OnStar-diensten 3  verlengen is eenvoudig. U hebt 2 opties:

Prijzen.

Als u voor een maandabonnement gaat, kost OnStar €9,95 per maand (incl. btw). Een jaarabonnement kunt u kopen voor de voordelige prijs van slechts €99,50 (incl. btw) per jaar 4 .

Optie 1.

Log in op het OnStar-portaal met uw gegevens en ga naar “OnStar-pakketten” om uw OnStar-dienstenpakket te kopen. Abonneer u nu via het OnStar-portaal!

Optie 2.

Druk op de blauwe serviceknop in uw auto of om met een OnStar-adviseur te spreken. Hij/zij zal u helpen om de OnStar-diensten te bestellen.

1 Als u na de proefperiode geen OnStar-abonnement neemt, zal u de OnStar-diensten niet meer kunnen gebruiken en geen toegang meer hebben tot de OnStar-functies van de myOpel-app. Wel blijft u ook zonder een actief OnStar-abonnement gedurende de 4 volgende jaren een maandelijks voertuigdiagnoserapport ontvangen via e-mail, als u zich daar niet voor uitschrijft.

2 De OnStar-diensten moeten geactiveerd zijn en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het gsm- en gps-netwerk. Na de gratis proefperiode zijn toeslagen van toepassing. De OnStar-abonnementspakketten kunnen verschillen van de services in het gratis proefpakket. Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

3 Als uw auto gedekt is onder de voorwaarden van Opel Roadside Assistance, kan OnStar gratis pechverhelping voorzien. Als uw auto niet (meer) gedekt is onder de voorwaarden van Opel Roadside Assistance, dan kan het zijn dat u moet betalen voor de dienstverlening door Touring.

Dit zijn de huidige prijzen; ze kunnen wijzigen in de toekomst. 

BEHEER UW ONSTAR-ACCOUNT.

INFOTAINMENT.

HAAL HET MEESTE UIT UW GECONNECTEERDE AUTO!

Beschikt uw auto over een van onze premium infotainmentsystemen? Haal het meeste uit uw connectiviteitservaring! Leer meer over hoe gemakkelijk het is om van alle innovatieve functies te genieten door onze 'how to'-video’s te bekijken via de onderstaande link.

HOW TO - NAVI 900 INTELLILINK.

HOW TO - R 4.0 INTELLILINK.

HOE CONTACTEER IK ONSTAR?