BELANGRIJKE INFORMATIE.

1. Alle diensten van OnStar zullen na 31 december 2020 niet meer beschikbaar zijn. U kunt na die datum geen gebruik meer maken van uw proefperiode of betaalde abonnement. Ook de noodoproep-diensten zijn niet meer beschikbaar.
2. De OnStar diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk.
3. De diensten van OnStar worden verzorgd door OnStar Europe Limited, een externe dienstverlener; het gebruik van OnStar vereist een account bij OnStar Europe Limited.
4. Kijk op www.opel.be voor meer informatie over OnStar.
5. Na afloop van de proefperiode van 12 maanden kan een OnStar abonnement afgesloten worden. De OnStar abonnementen kunnen andere diensten omvatten dan in de gratis proefperiode.
6. De noodoproep-diensten van OnStar zijn geen eCall-diensten die vallen onder de Europese eCall-richtlijn.
7. OnStar treedt uitsluitend op als verbinding met bestaande hulpdiensten. Het is mogelijk dat bepaalde voertuigen niet alle gegevens van een aanrijding doorgeven.
8. Het is mogelijk dat sommige functies van de smartphone-app voor bepaalde modellen/uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn; voor sommige functies kan een abonnement bij OnStar vereist zijn. Zie voor meer informatie www.opel.be.
9. Wordt uw auto gedekt door Opel Pechhulp, dan neemt OnStar direct contact op met Opel Pechhulp, die u kosteloos te hulp zal komen (afhankelijk van de dekking). In andere gevallen kan de ingeschakelde pechhulpdienst kosten voor de geleverde diensten in rekening brengen.
10. De OnStar adviseur kan een hotel voor u boeken via booking.com, volgens de voorwaarden en het privacybeleid op de website van booking.com en het betreffende hotel. OnStar assisteert bij het maken van de boeking en is niet verantwoordelijk voor de dienstverlening van het hotel. Een e-mailadres en creditcard zijn vereist.
11. Alleen voor parkeerterreinen en -garages die zijn opgenomen in Parkopedia.com.
12. Sommige functies van bestemming downloaden zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle modellen en/of uitrustingsniveaus. Voor deze dienst zijn een geïntegreerd Opel navigatiesysteem en actuele kaartgegevens vereist. Kijk op www.opel.be voor meer informatie en mogelijke beperkingen.