Uw Smartphone App.

Uw reis begint op uw mobiele telefoon: ontgrendel uw wagen en controleer de staat van uw olie – nog voor u in de auto stapt! De myOpel-app voor OnStar helpt u zelfs wanneer u niet meer weet waar u uw Opel hebt geparkeerd – activeer gewoon de claxon en de lichten om hem terug te vinden.

 

Met de myOpel-app voor OnStar1 kunt u:

  • Overal contact opnemen met OnStar 
  • Belangrijke informatie over uw wagen opzoeken, zoals de bandenspanning 
  • Uw wagen vergrendelen of ontgrendelen2
  • Uw wagen online lokaliseren
  • Uw lichten of claxon activeren om uw wagen terug te vinden
  • Moeiteloos adressen verzenden naar het ingebouwde navigatiesysteem3 van Opel 
  • Om de diensten van de myOpel-app voor OnStar4 ten volle te kunnen benutten, wordt er een myOpel-account aangemaakt bij uw registratie

 

Om OnStar te gebruiken op een smartphone, downloadt u de myOpel-app in de Google Play Store. Als u een iPhone gebruikt, vindt u de myOpel-app in uw App Store.

 

1 De myOpel-app vereist een actieve OnStar-account en dekking door een beschikbaar gsm- en gps-netwerk. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. De OnStar-diensten moeten geactiveerd zijn en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk. Na de gratis proefperiode zijn toeslagen van toepassing. De OnStar-abonnementspakketten kunnen verschillen van de services in het gratis proefpakket. Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar voor bepaalde modellen, uitrustingsniveaus of OnStar-pakketten. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

2De vergrendeling/ontgrendeling vanop afstand is niet beschikbaar voor de Meriva. Klik hier voor meer informatie.

3Een ingebouwd navigatiesysteem van Opel en kaarten zijn vereist voor de diensten Bestemming downloaden.

4Zonder een actief OnStar-abonnement kunt u niet genieten van de OnStar-diensten in de myOpel-app.

RECHTSTREEKS NAAR MYOPEL.BE RECHTSTREEKS NAAR DE APPLE APP STORE RECHTSTREEKS NAAR DE GOOGLE PLAY STORE
Om OnStar te gebruiken op een smartphone downloadt u de myOpel-app in de Google Play store. Als u een iPhone gebruikt, vindt u de myOpel-app in uw App Store.