Skip To Content
Reparaties

Slimme reparaties 

Laat uw auto deskundig repareren tegen een eerlijke prijs bij uw Opel erkend hersteller 

De gemakkelijke manier om uw auto te repareren

Steenslag, hagel, krassen en lichte deuken - ja, die zijn ergerlijk, maar het goede nieuws is dat uw Opel er weer als nieuw kan uitzien. De smart repairs van Opel zijn onze snelle, kostenefficiënte en eenvoudige manier om lichte schade te herstellen.
Snel, omdat u minder lang uw auto moet missen met smart repairs, dankzij de herstelling ter plaatse van voorruiten, lak of bekleding.
Kostenefficiënte oplossingen zijn belangrijk voor u en ons! Daarom tracht Opel altijd lichte schade te herstellen in plaats van onderdelen te vervangen. Zo bespaart u tijd en geld.
We willen het ook eenvoudig houden. Het enige wat u hoeft te doen, is een afspraak te maken bij een van onze verdelers voor smart repairs. Wij doen dan de rest!

Ruitenreparaties

Een sterretje in uw voorruit leidt af en ziet er ook niet goed uit. In veel gevallen kan de voorruit worden hersteld in plaats van dat deze vervangen moet worden. Zo kunt u gemakkelijk geld besparen. Met de smart repairs van Opel kan dergelijke schade gemakkelijk worden hersteld, zodat u snel en veilig weer op weg kunt!

Lakherstellingen

Lichte koetswerkschade, krassen als gevolg van het parkeren van de auto - dat kan soms gebeuren. Maar dankzij onze innovatieve spuittechniek kunnen we ook grotere lakschade snel herstellen. De plaatselijke herstelling van lakschade is flexibel, tijdbesparend en kostenefficiënt.

Zoek uw dichtstbijzijnde Opel-Verdeler voor slimme reparaties