Opel Verzekering

OPEL VERZEKERING.

De Opel verzekering is de beste manier om uw wagen te beschermen.


Bij Opel weten we dat u de beste omniumverzekering wilt die bij de kwaliteit van uw Opel past. Een verzekeringspolis die bij een ongeval garandeert dat uw auto wordt hersteld door opgeleide Opel  techniekers, met originele onderdelen van Opel en bij een Opel Erkend Hersteller.

BEKIJK ONZE OPEL VERZEKERING ACTIE

OPEL VERZEKERING

De Opel verzekering helpt u bij een ongeval. Het is een gemakkelijke manier om er zeker van te zijn dat uw nieuwe of tweedehandse wagen wordt hersteld bij een Opel Erkend Hersteller van keuze, met de goedkeuring van de verzekeringsmaatschappij.

 

Als u betrokken zou raken bij een ongeval, is er niemand beter geplaatst dan uw Opel Erkend Hersteller om voor uw wagen en uw behoeften te zorgen. Met de Opel verzekering wordt uw wagen hersteld bij een van onze carrosserie herstellers. Zo kunt u zeker zijn van alle bijbehorende voordelen, zoals een speciale afhandeling van claims, een vervangwagen, kwaliteitsherstelling en minimale ongemakken.

 

Vraag uw plaatselijke Opel Erkend Hersteller naar onze fantastische aanbiedingen.

 

Uw Opel verzekering voorziet het volgende voor uw wagen:

  • Gegarandeerd gebruik van originele Opel onderdelen bij alle reparaties 
  • Gegarandeerde bescherming van de 3 jaar garantie op uw wagen 
  • Gegarandeerde bescherming van de antiroestgarantie op uw wagen (10/12 jaar)
  • Gegarandeerd gebruik van het carrosserie atelier van uw Opel Erkend Hersteller na een schadegeval 
  • Mobiliteit in alle gemoedsrust, in de wetenschap dat uw Opel Erkend Hersteller de nodige diensten zal verstrekken als u bij een ongeval betrokken zou raken

 

Neem contact met uw verdeler voor een gratis en vrijblijvende offerte. Dit maakt deel uit van de service van uw Opel Erkend Hersteller…

 

… en denk eraan: rij veilig!

 

Algemene Voorwaarden - Opel verzekering

Informatiedocument - Motorvoertuigverzekeringen