De beste Sports Tourer die er is?
We denken van wel. Allereerst is zijn opvallende schoonheid voldoende om zelfs de hardste harten te laten smelten. Maar deze schoonheid is niet oppervlakkig. Het digitaal uitgeruste interieur van de Astra Sports Tourer Electric zorgt voor comfort, gemak en welzijn. 
Een rijervaring als geen ander.
Kruip achter het stuur, druk op de startknop en je zult begrijpen wat we bedoelen. Onmiddellijk. Superresponsieve acceleratie en opwindende handling. Je zult uitkijken naar de tijd die je in deze auto doorbrengt! 
Opladen? Geen moeite! 
Het is aan jou hoe en waar je oplaadt. DC (of snel) opladen is standaard, zodat je tijdens langere reizen snel kunt opladen of voor dagelijks gebruik een thuislader kunt gebruiken. Lees meer over kabels, wallboxen en meer. 
Een app daarvoor
Deze functies zijn superhandig. Gebruik de MyOpel-app om de laadstatus te controleren of activeer op afstand de airconditioning of verwarming, zodat de cabine precies de juiste temperatuur voor u heeft wanneer u in de auto stapt. Slim, hè? 
Gemakkelijke toegang, gemakkelijk parkeren...
Kortom, vrijheid. Rijd met een Astra Sports Tourer Electric naar het stadscentrum en vermijd milieubeperkingen. Parkeer gratis bij een van de duizenden opladers verspreid over de stad. Sociale verantwoordelijkheid voelde nog nooit zo goed!