Premium comfort
Verwarmingsfuncties
Ontdooi en ontwasem snel en efficiënt met een ThermaTec® verwarmde voorruit1. Geniet van verwarmde voorstoelen1 en zelfs achterstoelen2, plus een verwarmd stuur3 voor warme handen op koude ochtenden.  
1, 2, 3 Optioneel op geselecteerde uitrustingsniveaus.
AGR Seats
De Ergonomic Active Seats1 van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric dragen het AGR2-keurmerk (Aktion Gesunder Rücken). Met tien verstelmogelijkheden, waaronder verstelbare hoofdsteunen, elektronisch verstelbare rugleuning en uitschuifbare bovenbeensteun, zijn deze stoelen niet alleen buitengewoon comfortabel, maar ondersteunen ze ook een gezonde lichaamshouding voor langdurig welzijn van bestuurder en passagier.  

1 Optioneel op Edition en standaard op GS Trim

2 Het certificaat is een kwaliteitslabel dat wordt toegekend door een onafhankelijke testcommissie bestaande uit experts uit verschillende medische disciplines.

Intelli-Air
Intelli-Air is een nieuw, zeer efficiënt monitoringsysteem voor de lucht in het voertuig, dat constant informatie geeft over de luchtkwaliteit in de auto en daarbuiten. Het werkt automatisch om de lucht fris en schoon te houden voor iedereen aan boord.  
Panoramisch schuifdak
Het panoramische zonnedak1 overlaadt het ruime interieur van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric met licht en kan zorgen voor ventilatie of zelfs helemaal worden geopend, zodat bestuurders en passagiers kunnen genieten van de ultieme lichte en luchtige rijervaring.  
1 Optioneel