Geavanceerde connectiviteit
Navigatie

Live navigatie wordt geleverd met real-time verkeers- en parkeerinformatie, inclusief gegevens over openbare wegen, zoekfunctie voor bezienswaardigheden en weerupdates1. Het intelligente systeem kan worden geactiveerd met de spraakopdracht: ""Hey Opel"". Je kunt je bestemming naar de auto sturen met behulp van een smartphone en de myOpel-app of last-mile begeleiding krijgen om de complete route vanaf elke locatie te genereren. Ten slotte kan de routebegeleiding worden weergegeven op de Intelli-HUD (Head-up Display)2, het instrumentenpaneel of het centrale touchscreen, afhankelijk van je voorkeur.

Voor meer details over bovenstaande services en begeleiding bij de verplichte online activatie, zie onze folder ""TOMTOM voor Opel".

 

1 Connected Navigation Pack Plus is inbegrepen voor een gratis proefperiode en is daarna onderhevig aan extra kosten. De beschikbaarheid en reikwijdte van de verbonden dienst verschillen per land en per voertuig. Het gebruik van het Connected Navigation Pack Plus vereist activatie via de OpelConnect Store of de myOpel-app.

2 Optioneel

Draadloos opladen
De cabine van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric is voorzien van een digitale detox en bevat innovatieve functies om het zo opgeruimd mogelijk te houden. Je kunt je apparaten opladen met de geïntegreerde draadloze oplader1 of de dubbele USB-C-poorten. De failsafe voor snelle bewegingsdetectie voorkomt draadloze overbelastingsschade aan de batterij van je apparaat bij het rijden over hobbelige oppervlakken. 
1 Beschikbaarheid afhankelijk van het aanbod. Alleen voor PMA- of Qi-compatibele apparaten. Om de compatibiliteit van je apparaat te controleren, neem contact op met je Opel-dealer.
Multimedia
Het nieuwe volledig digitale Pure Panel® beschikt over een 10˝ instrumentenpaneel en een 10˝ centraal touchscreen dat draadloos je smartphone integreert via Apple CarPlay™1 en Android Auto™1,2. De intuïtieve gebruikersinterface kan volledig worden gepersonaliseerd met individuele profielen en bestuurdersherkenning. Het multimediasysteem bevat functies zoals AM/FM/DAB+ radio, Bluetooth® audio streaming3 voor een meeslepende muziekervaring waar je ook gaat. 

1 Apple CarPlay™ is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen, en Android Auto™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.

2 Compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen afhankelijk van het type apparaat en de versie van het besturingssysteem. Om de compatibiliteit van je apparaat te controleren, ga naar www.apple.com, of www.android.com, of neem contact op met je lokale Opel-dealer.

3 Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG inc.

OpelConnect-diensten

Slimme technologiesystemen en gerelateerde services1 die connectiviteit en moderne innovaties bieden om je veilig te houden en een spannende en efficiënte reis te garanderen.

Gemoedsrust: nood- en pechhulpoproep2, voertuigstatus en informatie geven je te allen tijde gemoedsrust met informatie over kilometerstand, brandstofniveaus of onderhoudswaarschuwingen.

Gemak: Met de e-Remote Control-service3 kun je het batterijniveau controleren, het opladen beheren en je voertuiginterieur voorverwarmen of koelen via de myOpel-app.

Slim rijden: reis ontspannen dankzij Connected Navigation Pack Plus4 en de Trip and Drive Management-service.

Lees meer over OpelConnect

 

1 De beschikbaarheid en reikwijdte van de service verschillen per land en per voertuig. Services kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en zijn afhankelijk van de dekking en beschikbaarheid van het mobiele netwerk.

2 Het gebruik van de nood- en pechhulpoproep vereist het ondertekenen van algemene voorwaarden met de schriftelijke verklaring van toestemming voor de voertuiglokalisatie bij het bestellen van het voertuig en is afhankelijk van de dekking en beschikbaarheid van het netwerk. De pechhulpservice (Opel Mobil Service) is het eerste jaar na de eerste registratie gratis, daarna tegen betaling. Informatie over Opel Connect op www.opel.de/connect en over Opel Mobil Service op www.opel.de/mobilservice. De respectieve algemene voorwaarden zijn van toepassing.

3 Voor Astra Plug-In Hybrid

4 Connected Navigation Pack Plus is inbegrepen voor een gratis proefperiode en is daarna onderhevig aan extra kosten.