Gedurfd & puur design
Rij met het beste 
Vier je individualiteit met de extra visuele dynamiek van de aerodynamisch geoptimaliseerde 18-inch lichtgewicht lichtmetalen velgen van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric, die tot de standaarduitrusting behoren. Deze wielen zijn verkrijgbaar in twee verschillende designs en zorgen ervoor dat de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric er net zo opwindend uitziet als dat hij rijdt.   
Rij de toekomst tegemoet
Kom oog in oog te staan met de brutaalste hatchback die er is. Waar andere auto's een alledaagse grille hebben, heeft de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric de kenmerkende Opel Vizor. Vorm volgt functie: Dit opvallende paneel is puur Duits design en integreert de koplampen en frontcamera in één vloeiende beweging. 
Uitmuntend interieur
Ervaar een nieuwe wereld van interieurdesign en innovatie van de volgende generatie. Binnenin de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric ontdekt u het nieuwe, digitaal ontdane Opel Pure Panel®1 dat de informatie voor de bestuurder stroomlijnt als nooit tevoren. Ontspan in de Ergonomic Active Front Seats2, optioneel bekleed met luxueus Alcantara. Omring uzelf met ruimte, technologie en puur, opgeruimd comfort.  

1 Twee niveaus beschikbaar. Optionele inhoud getoond en beschikbaar in een later stadium.

2 Gecertificeerd door AGR (Aktion Gesunder Rücken). Het certificaat is een kwaliteitslabel dat wordt toegekend door een onafhankelijk testcomité.