Bevrijdend bereik, rijmodi & meer
Snel en gemakkelijk opladen
De nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric is in een mum van tijd opgeladen dankzij de geavanceerde snellaadtechnologie van Opel. Met 100 kW DC snelladen kun je tot 80% opladen in slechts 26 minuten, waardoor zelfs lange ritten een koud kunstje worden. De veelzijdige oplaadoplossingen en -technologieën van Opel maken het gemakkelijk om zowel thuis als onderweg bij te tanken, zodat je altijd klaar bent voor het volgende avontuur. 
Ontdek de oplaadaccessoires Lees meer over de oplaadmogelijkheden Meer informatie over Free2Move esolution
Elektrische bevrijding
Til uw rijervaring naar een opwindend nieuw niveau - cruise soepel en geruisloos of geef gas en ontdek de sensatie van een onmiddellijke koppel. De Opel Astra Sports Tourer Electric vertegenwoordigt een nieuwe, volledig geëlektrificeerde rijervaring die verantwoord rijden opwindender maakt dan ooit tevoren. Of je nu alleen bent, met meerdere passagiers of met al je sportspullen. 
Rijden op jouw manier
Personaliseer je rijervaring: De nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric brengt responsief vermogen binnen handbereik met 3 rijmodi die passen bij jouw reis, rijomstandigheden en stemming. De Sport-modus maximaliseert de rijdynamiek, de Eco-modus optimaliseert de efficiëntie en de Normal-modus brengt beide in balans - en dat alles met nul lokale CO2-uitstoot, pure stilte en een topsnelheid van 170 km/u. 
Ga verder
De nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric maakt gebruik van een geavanceerd regeneratief remsysteem om de energie terug te winnen die normaal verloren zou gaan bij het vertragen, voor een nog groter elektrisch bereik. Het systeem wint niet alleen de energie terug die vrijkomt wanneer je remt, maar is ook actief wanneer de Opel Astra Sports Tourer Electric vertraagt.   
Laat de kracht vrij
Het hart van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric wordt gevormd door een lithium-ionaccu van de nieuwste generatie - 102 cellen met hoge energiedichtheid en geavanceerd warmtebeheer voor een lange levensduur en een groot bereik. Hij is uiterst compact en perfect geïntegreerd in het chassis, waardoor hij een laag zwaartepunt heeft voor een uitstekende rijdynamiek zonder afbreuk te doen aan de rijpositie of de binnenruimte.