Premium comfort 
Ergonomische zetels
De ergonomische zetels in de nieuwe Astra zijn gecertificeerd door AGR1 en bieden de beste ondersteuning voor je rug. Ze zijn op talloze manieren te verstellen, met onder meer een elektronisch verstelbare lendensteun, verlengbaar zitgedeelte en verstelbare hoofdsteunen, zodat je altijd een ontspannen zithouding kunt vinden.  
Warm welkom

Voor maximaal comfort, ook op koude ochtenden, zijn de voorzetels1 en zelfs buitenste zitplaatsen achterin2, net als het stuurwiel2 verwarmd.

 

Optioneel

Optioneel, standaard bij lederen zetelbekleding

 
Panoramisch zonnedak

Het royale panoramische zonnedak1 laat je genieten van licht en frisse lucht. Het kan op warme dagen helemaal geopend worden.

 

1 Optioneel.

 
Intelli-Air
IntelliAir is een slim, bijzonder effectieve luchtfilter, dat je op elk moment informatie geeft over de luchtkwaliteit. Dat helpt je om het interieur fris en gezond te houden.  
Intelli-Space
De bagageruimte van de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid is extreem veelzijdig, dankzij het innovatieve IntelliSpace systeem. De grote bagageruimte met een inhoud tot 1.553 liter is flexibel te gebruiken dankzij slim geplaatste bevestigingsogen, bagagenetten aan de zijwanden, een in hoogte verstelbare laadvloer, een in drie delen (40/20/40) neerklabare achterbankleuning, een uittrekbaar bagagescherm, opbergvakken onder de vloer en een elektrisch bedienbare achterklep. Met de optionele trekhaak vergroot je zijn transportcapaciteit nog meer.  
Elektrisch bedienbare achterklep

Eén simpele beweging met je voet onder de achterbumper is genoeg om hem automatisch te openen of te sluiten, als de achterklep ontgrendeld is of de Keyless Entry & Start-sleutel in de buurt is (bijvoorbeeld in je zak of tas).