Connectiviteit
Multimedia
Het nieuwe, volledig digitale Pure Panel® is voorzien van een 10-duims infoscherm en een 10-duims kleuren-touchscreen dat draadloos communiceert met je smartphone via Apple CarPlay™of Android Auto™1,2. De bediening is intuïtief en lijkt erg op de bediening van je smartphone. Je kunt het systeem bovendien helemaal personaliseren, met profielen voor verschillende bestuurders. De geavanceerde diensten van OpelConnect zorgen dat je altijd met een gerust gevoel onderweg bent. En natuurlijk biedt het Multimedia-systeem alle functies die je verwacht, zoals AM/FM/DAB+ radio, audiostreaming via Bluetooth® en twee USB-C poorten voor aansluiting van je apparatuur.  
Navigatie
Live navigatie biedt je onder meer online-verkeersinformatie, parkeerinformatie, POI's zoeken en weerberichten1. Het systeem reageert op gesproken commando's en komt in actie zodra je "Hé Opel" zegt. Je kunt je bestemming via je smartphone en de myOpel app naar je navigatiesysteem sturen en als je uitstapt het laatste stukje van je routeaanwijzingen op je smartphone zien, zodat je te voet verder kunt gaan.  De routeaanwijzingen worden naar keuze getoond op het vernieuwde head-up display2, het infoscherm of het kleuren-touchscreen. 
 
Draadloos opladen

Het schitterende interieur van je Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid wordt niet verstoord door rommelige kabeltjes! Leg je smartphone1 gewoon op de draadloze oplader met schokbeveiliging om hem onderweg op te laden.

 

1 Vereist mogelijk een accessoire voor de smartphone. Enkel voor PMA- of Qi-compatibele toestellen. Neem contact op met je Opel-verdeler om de compatibiliteit van je toestel te controleren.

 

 
Opel Connect

Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan.

 

  • Geruststellend gevoel: Noodoproep, Pechhulp-oproep en Voertuigstatus en -informatie.
  • Gemak: op afstand bedienbare functies om via de myOpel app het batterijniveau te controleren, het opladen te beheren en de verwarming en airconditioning te regelen.
  • Slimmer rijden: rijd ontspannen en efficiënt, dankzij Live Navigatie en rit- en rijstijl-management.