Design
Gedurfd en puur design
De nieuwe Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid biedt de perfecte balans tussen dynamiek en veelzijdigheid. Met de iconische Opel Vizor®, scherp afgetekende oppervlakken en vloeiende lijnen valt hij overal waar hij komt direct op. 
Rijk uitgerust interieur
Zodra je instapt ervaar je het toppunt van rust en ruimte, dankzij het grote, overzichtelijke Opel Pure Panel®1, waarop een schat aan informatie wordt getoond. Neem ontspannen plaats in de  ergonomische zetels met AGR-certificatie2, met luxe Alcantara of lederen bekleding en ventilatie- en massagefunctie. 
Opvallende accenten

Geef je Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid een persoonlijke stijl, met visuele extra's zoals een zwart dak1.

 

1 Standaard of optioneel, afhankelijk van het uitrustingsniveau.

 
Lichtmetalen velgen
Laat je persoonlijkheid met exclusieve lichtmetalen velgen. van stoer en sportief tot elegant en verfijnd: maak je keuze en je bent zeker dat je overal opvalt! 
Duitse precisie
Van welke kant je hem ook bekijkt, de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid toont Duits vakmanschap op zijn best. van de opvallende Opel Vizor aan de voorkant tot de energiebesparende LED-achterlichten.  
The Opel Vizor®
Waar andere wagens een gewone grille hebben, heeft de Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid de gezichtsbepalende Vizor®. Hierin zijn diverse hightech-elementen ondergebracht, zoals camera's, sensoren en de nieuwste Intelli-Lux® Pixel-koplampen.