Veiligheid & innovaties
Intelli-Lux® pixel-koplampen
Elke koplamp bestaat uit maar liefst 168 LED-segmenten die onafhankelijk van elkaar worden in- en uitgeschakeld. Zo kun je bijvoorbeeld permanent met grootlicht rijden, zonder andere bestuurders te verblinden. 
Vernieuwd Head-Up Display

Het vernieuwde head-up display1 (HUD) projecteert informatie op de voorruit, direct in het zicht van de bestuurder. Zo zie je in één oogopslag belangrijke rijgegevens, waarschuwingen, telefoon- en media-informatie.

 

Standaard of optioneel, afhankelijk van het uitrustingsniveau.

 
Intelli-Drive 1.0
Dit systeem1 combineert de kracht van drie geavanceerde assistentiesystemen, om je ongeëvenaarde controle te geven. De rijstrookassistent zorgt dat de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid altijd stabiel op koers blijft.   
Intelli-Drive 2.0

Dit uiterst geavanceerde assistentiesysteem1 maakt rijden in de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid veiliger en intuïtiever dan ooit. 

 

 
IntelliVision 360° camera
Dit slimme camerasysteem toont het beeld van vier camera's rondom de wagen op het infotainmentscherm. Dat maakt parkeren en manoeuvreren veiliger en meer ontspannen dan ooit.  
Keyless entry & start

Dankzij Keyless Entry & Start, gecombineerd met sensoren in de deurgrepen, hoef je je sleutel niet meer in je hand te hebben om in je Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid te stappen en weg te rijden. Een druk op de knop volstaat om de wagen zonder sleutel te starten.