Technologie
Energieke hybride
De elektrische aandrijving van de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid wordt gevoed door een geavanceerd vloeistofgekoeld batterijpakket met een capaciteit van 12,4 kWh. Licht in gewicht, maar met een hoge energiedichtheid. De elektromotor komt in actie als je de hybride of volledig elektrische modus selecteert. Omdat de batterij perfect in de aandrijflijn geïntegreerd is, ligt het zwaartepunt laag, wat de stabiliteit en rijdynamiek ten goede komt.  
Prestaties zonder compromissen
In de Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid heb je de keuze tussen conventioneel rijden op benzine, tot 60 km volledig elektrisch, of een combinatie van die twee. Geniet van de dynamiek van de hybridemotor met een vermogen van 180 pk of 225 pk.  
Ongekend dynamisch
De soepele, efficiënte 8-traps automaat en een direct beschikbaar maximaal koppel van 360 Nm zorgen voor een ongelooflijk sportieve rij-ervaring.  
Je optimale rijstijl
In de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid kies je de rijstijl die het beste past bij de rijsituatie, de weersomstandigheden en je stemming. HYBRID biedt de ideale balans tussen rijbereik en prestaties, terwijl je in de E-modus 100% elektrisch rijdt, met 0% uitstoot en uiterst stil. Wil je maximale dynamiek, kies dan SPORT voor een extra opwindende rijstijl.  
Verder dan je had gedacht

De Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid is voorzien van een i-Booster regeneratief remsysteem, dat hem nóg efficiënter maakt. De energie die tijdens het remmen en snelheid minderen anders verloren zou gaan, wordt teruggewonnen en opgeslagen, zodat je elektrische rijbereik groter wordt.