Overzicht

New Astra 5-deurs

VANAF € 24.150  incl. BTW

Het is tijd om te breken met het alledaagse.

Maak kennis met het gedurfde design en de toonaangevende Duitse technologie van de nieuwe Opel Astra. Geniet elke dag van zijn opwindende rij-eigenschappen, zijn stijlvolle looks, zijn lage gebruikskosten en zijn hoge comfort. Een dynamische reeks efficiënte benzine- en dieselmotoren, gecombineerd met soepele versnellingsbakken en geavanceerde assistentiesystemen maken elke rit tot een belevenis. 

PERSONALISEER JE ASTRA.

De getoonde produktvisualisatie is louter illustratief. Sommige combinaties zijn misschien niet mogelijk.

DE NIEUWE ASTRA NODIGT JE UIT.

HIGHLIGHTS.

KLAAR OM OP TE VALLEN?

Met zijn pure, gedurfde design en de innovatieve Opel Vizor® blijft de nieuwe Astra nergens onopgemerkt. Elegant en tegelijk gespierd en ongekend zelfbewust: dit is veel meer dan een praktische wagen om je van A naar B te brengen. Het is de wagen waarvan je altijd gedroomd hebt: de nieuwe Astra.

STAP IN DE TOEKOMST.

Zodra je de deur opent, valt op hoe innovatief de Astra is. Het interieur schept een ongekend gevoel van rust en ruimte. Het volledig digitale, vernieuwde Pure Panel® geeft de bestuurder een ongeëvenaarde rij-ervaring, die nog versterkt wordt door de geavanceerde assistentiesystemen. Dit is de manier waarop je altijd al had willen rijden!

TECHNIEK OM VERLIEFD OP TE WORDEN.

De nieuwe Opel Astra.
Als je Duitse techniek optelt bij een gedurfd design is het resultaat puur rijplezier! De nieuwe Opel Astra rijdt tegelijk evenwichtig en dynamisch. Het DNA van Opel staat garant voor een onovertroffen weggedrag, met ook bij hoge snelheid een grote stabiliteit, een hoog veiligheidsniveau en sportieve prestaties.   

MODELLEN.

WIL JE NOG MEER ONTDEKKEN?

DE KENMERKEN VAN DE ASTRA
Ontdek alle eigenschappen van de nieuwe Astra. 
Ontdek nu
OPEL FLEXCARE
Ontdek service op maat voor je wagen. 
Ontdek nu