De feel-good factor
Mensen houden van de Corsa... het is per slot van rekening een van de populairste kleine wagens van Europa! Maar waarom juist? Wel, hij ziet er niet alleen superleuk uit - en dat is hij ook - hij zit ook boordevol met belangrijke voorzieningen die je ritten veilig en écht comfortabel maken. 
Fun, fun, fun
Stap aan boord en je zult zien wat we bedoelen! De Corsa Electric reageert razendsnel en beschikt dankzij zijn lage zwaartepunt ook over een uitstekend weggedrag. Schakel over naar de Sport-modus om het gevoel van een sportwagen te ervaren. 
Opladen? Geen bloed, geen zweet en geen tranen!
Jij bepaalt hoe en waar je oplaadt. DC-laden (of snelladen) wordt standaard meegeleverd, zodat je snel kunt opladen tijdens langere ritten, of een thuislader kunt gebruiken voor dagelijks gebruik. Ontdek alles over kabels, wallboxen en andere accessoires. 
Een handige app
Je wagen vanop afstand bedienen, handig toch? Gebruik de MyOpel-app om de oplaadstatus te controleren of activeer vanop afstand de airconditioning of verwarming, zodat de cabine precies de juiste temperatuur voor je heeft als je in de auto stapt. 
Vrije doorgang, gratis parking…
Leuk toch, al die vrijheid. Rijd met een Corsa Electric naar het stadscentrum en vermijd zo de congestieheffing. Parkeer gratis bij een van de duizenden oplaadpunten in de stad, waarvan sommige zelfs gratis opladen! Sociale verantwoordelijkheid voelde nog nooit zo goed aan! 
Shop eenvoudig online
Bestel je Corsa Electric online en profiteer van scherpe prijzen en gratis thuisbezorging. Je zult dol zijn op je nieuwe aanwinst, maar als je - om wat voor reden dan ook - van gedachten verandert, nemen we hem terug en krijg je je geld integraal terugbetaald.