Geavanceerde technologie
IntelliLux® Matrix LED
De nieuwe Opel Corsa Electric is uitgerust met de beste IntelliLux® Matrix LED-koplampen in zijn klasse, die je een optimaal zicht garanderen en zich automatisch aanpassen om tegenliggers niet te verblinden. Met 14 Matrix-segmenten en een nieuw design geeft IntelliLux® je in alle omstandigheden meer controle en vertrouwen!
 
Opel Drive Assist
De Active Lane Centring-functie maakt deel uit van Opel Drive Assist en houdt een elektronisch oog op de baan. Hij maakt gebruik van een subtiel stuurkoppel om de nieuwe Opel Corsa Electric automatisch op zijn rijstrook te houden, waardoor rijden op de snelweg veiliger, minder vermoeiend en aangenamer wordt.
 
Adaptive Cruise Control
Indien geactiveerd, versnelt en remt de Adaptive Cruise Control automatisch. Zo blijft je nieuwe Opel Corsa Electric op een constante afstand van de voorligger en geniet je van een veiligere, comfortabelere en ontspannende rit. 
Snelheidsbordenherkenning
Het geavanceerde camerasysteem van de nieuwe Opel Corsa Electric herkent verschillende verkeersborden en geeft ze overzichtelijk voor je weer op je digitale display. Dit betekent dat je nooit meer een snelheidsbord mist, hoeveel er ook gebeurt op de weg om je heen!
 
Automatische noodrem
Het automatisch noodremsysteem van de nieuwe Opel Corsa Electric houdt het verkeer in het oog, waarschuwt de bestuurder bij een dreigende botsing en remt actief als de bestuurder geen actie onderneemt. Het systeem herkent zowel wagens als voetgangers en zorgt voor extra gemoedsrust in drukke verkeerssituaties. (Systeem actief tussen 5 km/u en 140 km/u) 
Dodehoekbewaking
De dodehoekbewaking van de nieuwe Opel Corsa Electric is actief tussen 12 en 140 km/u en bewaakt voortdurend je dode hoeken. De lampjes in de buitenspiegels lichten op om je te waarschuwen wanneer een wagen zich in je dode hoek bevindt, zodat je veiliger en comfortabeler op de snelweg kunt rijden.