Exclusief comfort
Massage van de bestuurder
Kom ontspannen aan na elke rit. De nieuwe Opel Corsa Electric is voorzien van ondersteunende Alcantara®-zetels met lendensteun voor de bestuurder en massagefunctie, aangevuld met zetelverwarming met drie standen voor de bestuurder en passagier voorin. Zo wordt elke verplaatsing een ware belevenis.
 
Panoramisch vast glazen dak
Het glazen panoramadak overspoelt het interieur van de nieuwe Opel Corsa Electric met natuurlijk licht en creëert een perfect kader voor de wereld om je heen, van een prachtige skyline van de stad tot een klaarheldere sterrenhemel. Elke rit is een lust voor het oog.  
Sleutelloze toegang en opstart
Keyless Entry & Start maakt het gebruik van je nieuwe Opel Corsa Electric eenvoudiger dan ooit. Ontgrendel, start en vergrendel je wagen zonder de sleutel te hoeven gebruiken. Of je nu je handen vol hebt, of je sleutels diep in je tas verstopt zitten... je nieuwe Corsa Electric kan je probleemloos gebruiken. 
Opbergruimte
Van opbergvakjes voor flessen van 1,5 liter tot een royale kofferruimte en 60/40 opklapbare achterbank... de nieuwe Opel Corsa Electric is geschikt voor alle aspecten van je dagelijks leven, van een dagje shoppen tot een weekendtrip.